algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Més de 300 participants en els 20 quilòmetres Palma-Calvià

Un total de 350 atletes han confirmat la participació en els 20 Quilòmetres Adidas Palma-Calvià que es disputen aquest diumenge. Destaca la presència de cinc components de l'equip Adidas Running Club.

Així mateix s'espera poder comptar amb la presència de Toni Peña, el mallorquí que finalitzà sisè en els passats campionats d'Europa celebrats a Budapest, si aconsegueix resoldre alguns problemes de desplaçament.

Abans de l'inici de la prova, està previst retre un homenatge a Miquel Àngel Juan, un dels atletes veterans més destacats de les Balears, que fa poc va morir, en el transccurs d'una prova popular.

Aquesta prova esportiva, organitzada pel Club Marató Transports Ramis Sastre, començarà a les deu del matí davant la tenda d'esports Tiempo Libre i l'arribada estarà situada al costat del poliesportiu de Magaluf. El termini d'inscipcions es tanca aquest divendres.

D'altra banda, la mitja marató organitzada per l'empresa de transports abans esmentada, que es farà el proper mes de març, tindrà una important novetat: es farà en el mateix circuit que la prova de mitja marató de la Universíada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.