algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Sito Pons: «Crec que la decisió de Checa és un error»

L'expilot de motos Sito Pons es mostrà ahir perplex per l'anunci que va fer despús-ahir Carles Checa de no renovar amb el seu actual equip, Honda Pons, i destacà que «la decisió que ha pres és un error».

«Estam sorpresos, no esperàvem això», confessà l'excampió del món en declaracions a RNE. Segons Sito Pons, la decisió més adequada per a Checa hauria estat mantenir-se lligat al seu actual equip perquè «on vagi ho tindrà més difícil».

Segons l'excorredor, Checa «està encara en progressió com a pilot i no només tindrà problemes d'adaptació, sinó també d'equip i de mecànics».
El cap d'Honda Pons encara no entén la raó que va fer decantar-se el pilot de Sant Fruitós per una altra escuderia, «tenint en compte tot allò nou que oferia Honda perquè fos el pilot del futur».

«El patrocinador, MoviStar, s'ha entregat i ha donat tot el que era necessari per retenir Carles. I Honda també ha oferit tot el necessari tècnicament perquè pogués aspirar a campió del món», lamentà Sito Pons.

Carles Checa es troba actualment a Phillip Island, on aquest cap de setmana correrà el Gran Premi d'Austràlia de 500cc, possiblement la seva penúltima prova sobre una motocicleta Honda abans del final del campionat del món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.