cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Engonga: «Camacho té ara la paraula»

El jugador del Mallorca arribà ahir a Palma satisfet pel debut amb la selecció espanyola

Vicente Engonga debutà dimecres amb la selecció espanyola de la mà del també debutant seleccionador José Antonio Camacho. Espanya va guanyar 1-0 Rússia i el mallorquinista jugà el partit sencer.

«Vàrem intentar complir amb la feina que ens va comanar el seleccionador i crec que ens va sortir bastant bé. A la primera part potser que jugàssim una mica descoordinats, però a la segona milloràrem i controlàrem el partit», digué ahir Engonga a la seva arribada a Palma. «Crec que en aquest primer partit es va poder veure el que vol Camacho, però el que és evident és que ens queda molta feina per endavant», afegí.

Engonga té la il·lusió de poder tornar a jugar amb la selecció espanyola. «La paraula la té Camacho, jo el que he de fer ara és centrar-me en el Mallorca, intentar fer les coses bé, i si el seleccionador em torna a cridar, perfecte, però si no, no passa res», va dir.

I per acabar, el migcampista barceloní va confirmar que estarà disposat per jugar diumenge contra l'Oviedo, ja que durant el partit «No vaig tenir cap problema al llarg de tot el partit, i el meu estat físic es bo, no tindré cap problema per jugar diumenge contra l'Oviedo».

Engonga es va situar contra Rússia per davanat dels dos centrals, Hierro i Alkorta, en posició de pivot. Va dirigir el joc de l'equip espanyol, recuperant i distribuint la pilota. Sembla que el futbol espanyol hagi descobert ara el jugador vermelló, als seus 32 anys. De fet, només ha rebut elogis de la seva actuació. Engonga jugà els noranta minuts del partit, tocà 65 pilotes, amb 21 passades bones, un xut de fora, dues faltes rebudes i dues de comeses.

Els principals diaris esportius ressaltaren ahir l'actuació del migcampista de Barcelona. El diari català Mundo Deportivo destacà la seva «serenitat en el terreny de joc. Sembla que havia estat sempre amb la selecció. va fer una gran segon part, quan Espanyà jugà amb un home menys». Per la seva part el diari espanyol Marca destacà que Engonga va «controlar el joc amb criteri i tranquil·litat». El diari Sport qualificà el jugador mallorquinista de «pletòric en el migcamp, recuperant pilotes per després organitzar el joc». Finalment el diari AS qualificà el debut d'Engonga de «discret en el seu primer dia com a internacional. Molt lluitador i amb criteri en les seves accions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.