nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
10°

Tyson encara no sap si recuperarà la llicència

Els cinc membres de la Comissió Atlètica de Nevada votaren ahir de forma unànime per continuar durant dues setmanes més amb l'audiència de sol·licitud de la nova llicència que presentà el boxejador Mike Tyson.

La decisió va ser presa després d'una primera sessió de sis hores i mitja en la qual participà Tyson junt amb els seus advocats i professionals que l'ajuden en el procés per retornar a l'activitat després de catorze mesos de suspensió per haver mossegat en dues ocasions les orelles d'Evander Holyfield.

Els cinc membres de la comissió consideraren que necesiten tenir accés a una major informació sobre l'avaluació psiquiàtrica de l'excampió del món.

Tyson, que arribà a l'audiència en una motocicleta vermella i amb una caçadora a joc, no va tenir molt per dir durant la seva intervenció i es limità a reconèixer que era un objecte fàcil per a la polèmica i que tothom el tractava d'enganar.

«No hi ha res a la meva vida que sigui privat...», afirmà Tyson, per després acceptar la decisió de la comissió de continuar recollint més informació sobre distints aspectes de la seva persona i les seves activitats. La comissió, presidida pel doctor Elias Ghanem, establí que Tyson sigui sotmès a una avaluació psiquiàtrica independent, no la que li ha fet el doctor Carlos Fontánez a Denver, i que presenti tots els documents relacionats amb les seves visites a l'especialista que li sigui designat.

Per complir amb la petició de la comissió, Tyson haurà de renunciar al dret de privacitat i confidencialitat que l'acull durant el procés d'avaluació. Tyson tracta de recuperar la llicència de boxejador després d'haver-la perdut el 10 de juliol de 1997, quan la comissió el va multar amb tres milions de dólars i el va suspendre indefinidament de la boxa per les accions contra Holyfield.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.