muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Set baixes i nou altes a la nova directiva

Totes les noves incorporacions són habituals a la tribuna del Lluís Sitjar

327
La nova junta directiva es va reunir ahir per primera vegada. Foto: J. Rosselló.

Guillem Reynés va ser valent i decidí prescindir de set directius i incorporar-ne fins a nou de nous.

A la nòmina de baixes no hi ha hagut gaire sorpreses i Ivan Albons, Carlos Bravo, Maria Garcías, Gabriel Ramis, Miquel Vaquer, Carme Planas i Llorenç Bauzá han deixat el càrrec. El capítol d'altes ha estat nombrós, malgrat que la totalitat de les noves incorporacions tenen com a denominador comú ser grans aficionats al Reial Mallorca i acudir de forma habitual al Llúis Sitjar. Hi ha el notari Víctor Alonso, el metge cardiòleg i responsable de salut laboral a Gesa Tomàs Darder, l'enginyer industrial i cap dels bombers Guillem García, l'advocat i directiu de banca Francisco Le Senne, l'empresari i president de la Cambra de Comerç Miquel Lladó i el president del Col·legi d'Arquitectes Rafel Rigo. Així mateix, s'han incorporat a la junta els tres directius del filial Guillem Cervera, Miquel Ballester i Robert Parès.

D'aquesta manera, continuen com a directius Tummy Bestard, Antoni Calafat, Joan Forteza, Francisco Gimena, Antoni Planas, Miquel Roca, José Antonio Tenza i Joan Oliver.

Joan Buades, que actuà com a portaveu de la junta directiva, agraí en la seva compareixença pública els serveis dels directius que no continuen en el càrrec. Així, també va voler deixar clar que no s'ha produït la sortida dels beltranistes de la junta i la continuïtat dels que no ho eren i explicà que la totalitat dels que queden a la directiva varen ser anomenats per l'expresident. En aquest sentit, recordà que continuen a la junta persones que mantenen un reconegut llaç d'amistat amb Beltran.

Joan Buades, interrogat sobre les funcions de la directiva, explicà que «es farà un protocol de les funcions». «És clar que la funció de la directiva no és administrar... Volem que la directiva relacioni directament la societat amb el club», va dir Buades.

D'altra banda, el vicepresident del consell d'administració del Reial Mallorca negà que la directiva sigui una cortina de fum que serveixi per provocar que la societat no se'n recordi que l'entitat està en mans de l'empresari Antonio Asensio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.