cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

“Anam pel bon camí”

Lorenzo espera millorar el seu ritme de cursa per lluitar de tu a tu amb Rossi

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) es va mostrar satisfet ahir després d'haver acabat en la segona posició els entrenaments lliures del Gran Premi de Laguna Seca, un escenari on el bicampió del món de 250 centímetres cúbics no ha aconseguit guanyar mai.

"Tot el dia he anat molt aviat. Les condicions de la pista m'encanten, perquè la moto s'hi aferra bé i fa sol. Hi he provat molts de pneumàtics composts i els durs hi van beníssim. M'ho he passat molt bé", comentà el "99" de la graella.

El mallorquí, que corre per segona vegada al traçat californià, ho analitzà d'aquesta manera: "És molt difícil, perquè te l'has d'aprendre moltes vegades. L'any passat no sabia on frenar i ara hi he vist el truc, però és un circuit complicadíssim amb tants de revolts, frenades i canvis de rasant".

"Esper millorar en la consistència de les meves voltes. He de trobar una regularitat per a la cursa, però amb aquests temps anam pel bon camí. Esper que demà puguem repetir aquesta actuació", conclogué el pilot palmasà, que sap que ha de millorar el seu ritme de cursa per poder lluitar de tu a tu amb Rossi en a la dificilíssima pista nord-americana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.