cielo claro
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 13.55°
14°

El 59% dels nostres lectors consideren que el Barça hauria d'abandonar la lliga espanyola com a resposta a l'assetjament mediàtic pel cas Negreira

Majoria ajustada. El 59,95% dels nostres lectors consideren que el FC Barcelona hauria d'abandonar la lliga espanyola com a resposta a l'assetjament mediàtic pel cas Negreira, ja que «seria un acte de dignitat davant d'un assetjament intolerable». Per contra, el 41,05% considera que el Barça «hauria de quedar a la lliga espanyola i assumir responsabilitats pel cas».

Sigui com vulgui, és innegable que el Barça es veu immers en un assetjament mediàtic per aquest cas. El pagament de 7 milions d'euros per part del club a qui fou el número dos dels àrbitres espanyols, un fet que ja investiga Anticorrupció, ha donat ales a la premsa espanyola per mostrar el seu clar biaix antibarcelonista.

La premsa espanyola ha engegat una campanya contra el Barça amb programes especials dedicats al cas i portades de diaris als principals rotatius espanyols. Al marge de les implicacions d'aquest greu cas, la consigna mediàtica sembla evident: posar en qüestió el prestigi futbolístic del Barça i la consecució dels seus títols.

Joan Laporta, president de l'entitat, ja ha anunciat que el club «passarà a l'ofensiva» per tal de defensar-se d'aquesta campanya. De fet, aquesta setmana el club ha anunciat que es querellarà contra diversos mitjans per difamació. El club, mentrestant, continua assegurant que els pagaments a Negreira responen a la realització d'informes sobre la millora de la neutralitat en l'arbitratge. Amb tot, cal tenir en compte que els pagaments es varen efectuar durant el període més negre de gestió d'aquest club amb més de 100 anys d'història.

Sigui com vulgui, la setmana passada Tomeu Martí, director de dBalears, en la seva columna d'opinió feia una crida als socis de Barça a plantejar la possibilitat que, «per dignitat», el club abandonés totes les competicions espanyoles. Una opinió que s'ha vist corroborada per la resposta dels nostres lectors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquín, fa 12 mesos
59%...Parece que este tebeo es demasiado ultra hasta para los propios ultras.

Deberíais recapacitar y dejar de hacer el ridículo con este asunto. Vuestro hooliganismo da vergüenza ajena.
Valoració:2menosmas
Per Lluís, fa 12 mesos
Encuestas traigo... El 50% de vuestros lectores son la mitad. No sólo vosotros podéis escribir estupideces. El vuestro parece un estudio estadístico muy concienzudo, sin datos de ningún tipo, ni participación, ni segmentación, ni muestras ni nada. Clásico ejemplo de "periodismo" hecho con ganas de influenciar a la opinión pública desde la falsedad, y eso tiene un nombre. Ya tu mismo te lo pones, campeón.
Valoració:1menosmas
Per Antoni Fernandez, fa 12 mesos
Ni un segón més dins d'aquesta podridura de país.
Que serà el que treuran a continuació? El Barca i Catalunya no es mereixen aquests atacs. Que s'ho facin entre ells.
Valoració:12menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
Y encima, según acabo de leer, el Barsa de viene arriba, y ahora pretende que se le reconozca el título de Liga por haber ganado una liguilla ganada en la zona roja en el 1937.
Valoració:-30menosmas
Per mallorquí, fa 12 mesos
Veo al farsa jugando la liga qatarí....
Valoració:-25menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
Yo creo que el Barcelona debiera ser expulsado de la liga española y de la UEFA y competir en el campeonato nacional de Tanganika, todo un acontecimiento.
Valoració:-38menosmas
Per antifa, fa 12 mesos
Éd de domini públic que el conjunt de fatxums nyordos sempre han buscat el desprestigi de totes les institucions i personalitats públiques catalanes, per si aconseguissin això, ells es presentarien com els seus salvadors. No hi ha enlloc tanta indecència com en dites intencions. Tant sols afegir que el motiu essencial de tal cosa és no perdre's els rendiments econòmics que hi monopolitzen.
Fora fatxes i Gonelles. Barco !
Valoració:33menosmas
Per escorpí, fa 12 mesos
Cal que no només abandonem la Lliga de Futbol d'Espanya, sinó Espanya sencera. Ens han fet tant mal i ens en seguiran fent tant a tots els nivells, que és de gent malaltissa romandre un dia més dins aquest Estat criminal.
Valoració:38menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente