algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Laporta: «Nadal és una gran persona, llàstima és que no sigui del Barça, però li ho perdonem perquè ens fa gaudir amb el seu tennis»

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha volgut deixar clar aquest dijous que el club «sempre» ha reconegut el tennista Rafel Nadal com un «esportista exemplar» i va recordar la felicitació de l'entitat al manacorí després de guanyar l'Obert d'Austràlia, el seu 'Gran slam' número 21, desmarcant-se així de l'opinió del dimitit Alfons Godall, exvicepresident ja de la Fundació Barça, qui havia criticar Nadal.

«Nosaltres hem felicitat l'èxit esportiu de Nadal i sempre l'hem reconegut com un esportista exemple de superació i de com mantenir-se en l'elit de l'esport. El conec i Nadal és una gran persona, l'única llàstima és que no sigui del Barça. Però li ho perdonem perquè ens fa gaudir amb el seu tennis», ha assegurat en roda de premsa.

I, sobre la dimissió d'Alfons Godall com segon vicepresident de la Fundació Barça, ha estat clar. «Godall ha renunciat voluntàriament al càrrec en considerar que hi havia hagut queixes d'inversors i patrocinadors de la fundació per una de les seves piulades i no volia perjudicar i va decidir renunciar. Se li ha respectat la decisió, i ja està», ha declarat Laporta.

Aquest dimecres, Godall va renunciar al seu càrrec dies després d'una dura crítica al tennista Rafel Nadal, a qui va assenyalar com a part de l'«Estat enemic». «El tuit amb la meva opinió sobre un personatge famós i el seu perfil pot perjudicar la Fundació Barça per la pressió d'algunes empreses i mitjans», va reconèixer llavors Godall.

«No vull costar ni un cèntim al Barça ni renunciar a la llibertat d'expressió. En conseqüència, renuncio al càrrec», va escriure Godall en el seu compte de Twitter. En la mateixa xarxa social, havia llançat un missatge que va aixecar molta polèmica el dilluns, després del triomf de Rafel Nadal en l'Obert d'Austràlia.

«El Rafael Navidad m’ha fet angúnia des del primer dia. El tinc al mateix sac que la roja, el RM, Alonso i tot el que representi l’estat enemic», va escriure el ja exdirigent de la Fundació Barça.

Godall, que va ser vicepresident del Barça en la primera etapa de Joan Laporta, va renunciar al seu càrrec a la Fundació per la repercussió de les seves paraules sobre Nadal, però va afegir que se n'anava a dormir molt tranquil. «Per una sèrie de raons, avui dormiré com un tronc. Bona nit a tothom i visca el Barça i visca Catalunya lliure», va afegir al tuit sobre la seva renúncia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya insular, fa mes de 2 anys
En Laporta, un altre que s'abaixa els pantalons.
En Godall no va dir cap mentida i va ser sincer, i això incomoda a molts "independentistes" de saló. El que expressa En Godall és allò que pensem els qui sabem que som una nació ocupada i que tenim uns quants "compatriotes" com En Nadal, Na Badosa o En Gasol que ofereixen glòries als colons espanyols. Quant de talent que no ens representa!
Valoració:5menosmas
Per Fa mala olor!, fa mes de 2 anys
L´únic que va fer b é, va ser encomanar el Covid al Sr. que ens va robar... o almenys espantar-lo.
Com és que es fa amb aquesta casta de gent?
Valoració:4menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Tomate una tilita y relájate un poco, campeón, que te va a salir una úlcera…😘
Valoració:-5menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys
¿I aquest godall o gadell d'on ha sortit?
Valoració:-5menosmas
Per Un de's plà, fa mes de 2 anys
@Mallorcano, en més ano que mallorquí, et creus un ser superior i més inteligent que els altres, la teva prepotència és vomitiva i repugnant torna a las clavagueras de on has sortit, dins la merda estarás a gust, és el teu ambient natural.
Valoració:2menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Más falso que una moneda de 3 euros, pero al menos demuestra tener más clase, más educacion, y más inteligencia que ese miserable del tal godall
Valoració:-5menosmas
Per escorpí, fa mes de 2 anys
Si Laporta gaudeix del tennis de Nadal, així s'explica que deixés que Messi marxés.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente