muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

“Al Barça se’l venç des del convenciment”

El tècnic del Reial Mallorca, Joaquín Caparrós, confia en les opcions del seu equip per sorprendre i obtenir un resultat positiu de la visita al Camp Nou

Joaquín Caparrós és conscient que la visita al Camp Nou és un dels partits més complicats del calendari. Aquesta dificultat augmenta de nivell si hi afegim l'actual estat de gràcia del Barcelona, gran dominador del futbol mundial de les darreres temporades. Però, així i tot, el tècnic del Reial Mallorca confia en les possibilitats del seu equip d'obtenir un bon resultat i tornar a l'Illa amb un o els tres punts a la butxaca. Això sí, Caparrós avisa que l'ingredient imprescindible per sorprendre el conjunt blaugrana és el "convenciment" que l'objectiu, per difícil que sembli, és possible.

Així les coses, Joaquín Caparrós afirmà ahir en roda de premsa que "es pot guanyar al Camp Nou, però hi hem d'anar convençuts que podem fer-ho. Al Barça se'l juga i se'l venç des del convenciment". Això sí, el d'Utrera afegí que per sorprendre l'equip de Pep Guardiola, a més, "cal ser forts i oferir un nivell alt en els aspectes col·lectius, tant en defensa com en atac, aprofitar els espais que pugui deixar el Barça, estar encertats de cara a la porteria i que el nostre porter sigui el millor, a més de confiar que les dues pilotes que no pugui agafar o desviar s'estavellin al pal". "El Barça està demostrant la seva hegemonia en el futbol mundial, però, si feim les coses bé, tenim les nostres opcions", conclogué Caparrós. Tot plegat és una missió molt complicada, però no impossible.

No debades, el preparador andalús es desféu en elogis cap al Barcelona i explicà que "per molt que vegis vídeos seus i analitzis al detall el seu joc intentant trobar-hi punts febles, el talent i la creativitat que atresoren bona part dels seus jugadors ho complica tot encara més. Pots sortir amb la intenció de pressionar, de no deixar-los pensar i fer el seu joc, però al final el Barça et fa recular. Per això, són allà on són. Al final et fa la sensació que no has fet bé la teva feina o que sembles un equip més petit del que ets". "Això ens passa a nosaltres i a qualsevol conjunt" , afegí i, com a exemple, posà el paper del Manchester United en la passada final de la Lliga de Campions.

Caparrós considera que la bona marxa del Reial Madrid i el fet d'anar per darrere l'etern rival en la classificació no afegeix pressió ni condicionarà el joc dels homes de Pep Guardiola. "El Madrid està espitjant molt, però el Barça transment la sensació que encara té fam de títols", digué el tècnic mallorquinista, qui no dóna gens d'importància a la sequera golejadora de Messi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.