nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El bon futbol del Vila-real no pot amb un pràctic València

Vila-real 1
València 1

VILA-REAL: Diego López, Àngel, Gonzalo, Marchena, Capdevila, Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla, Nilmar i Rossi.
Marco Rubén per Capdevila i Senna per Borja Valero.
VALÈNCIA: Moyà, Miguel, Stankevicius, Navarro, Ricardo Costa, Bruno, Maduro, Tino Costa, Pablo, Joaquín i Aduriz.
Banega per Navarro, Dealbert per Miguel i Soldado per Aduriz..
GOLS:
0-1: minut 21, Aduriz.
1-1: minut 73, Rossi.
ÀRBITRE: Estrada Fernández (Comitè català). Amonestà els locals Borja Valero i Cazorla; i els visitants Maduro, Dealbert, Navarro, Banega, Bruno, Joaquín i Tino Costa. Expulsà el visitant Stankevicius per dues targetes grogues en el minut 80.

El derbi regional entre el Vila-real i el València va acabar amb un empat a un gol, en un partit que enfrontà dos arguments futbolístics diferents i en el qual l'aposta ofensiva local es va veure contrarestada pel joc pràctic d'un visitant millor en el primer temps, però que va patir al final.

La sorpresa tàctica que preparà Unai Emery funcionà en la primera meitat. Amb tres centrals i dos laterals molt avançats pressionant la sortida de la pilota dels groguets, el València aconseguí travar el joc del Vila-real. En una d'aquestes recuperacions arribà el primer gol xe. Maduro recuperà l'esfèrica, obrí a la banda per a Joaquín, el qual la va cedir a Aduriz, que rematà al fons de la xarxa amb la col·laboració del defensa local Gonzalo.


En la represa, el Vila-real s'aprofità de l'absència d'un mig centre defensiu per la lesió de Navarro, que obligà Maduro a endarrerir la posició, per assetjar la porteria de Moyà. Va ser un monòleg i Rossi empatà. L'expulsió d'Stankevicius convertí el final del duel en una agonia per al València, però el marcador ja no es va moure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.