algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Nit estel·lar per a l'esport rei

En un acte presidit per la Copa del Món, els jugadors del Mallorca Ivan Ramis i Víctor Casadesús reberen les botes d'or i també s'hi va reconèixer l'ascens del Fisiomedia Manacor i de l'At. Balears

45876
Víctor Casadesús i Ivan Ramis, amb les botes d'or, i el president de la Federació Miquel Bestard. | Ferran Aguiló - M. À. Cañellas.

La gran gala del futbol balear visqué una nova edició a Son Amar i, a més, la Copa del Món aconseguida per la selecció espanyola a Sud-àfrica va presidir els trofeus que es repartiren al llarg del vespre.
Aproximadament un miler de persones assistiren a aquesta gran festa, a la qual no faltaren les autoritats. El president de la Federació de futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, va estar acompanyat de Pere A. Serra, president-editor del Grup Serra. També hi foren presents Carme Serra, directora de Publicitat i Vendes del Grup Serra, i Pere Comas, director d'Ultima Hora. Per part de les institucions, hi anaren Diego González, delegat de la Presidència per a l'Esport; Josefina Ramis, en representació del Consell de Malorca, i la regidora d'Esports de Cort, Maribel González.
Amb Llorenç Serra Ferrer i Jaume Cladera, vicepresident i president del Mallorca, entre el públic, foren molts els moments emotius que s'hi varen viure. Un fou l'entrega del reconeixement als periodistes Tomàs Monserrat i Llorenç Ripoll. I un altre molt especial fou l'aparició d'alguns jugadors del Mallorca que aconseguiren el primer ascens a Primera Divisió del club vermell, ara ja fa cinquanta anys.
Els primers de la nit que reberen l'homenatge foren els campions de la Copa Federació de futbol sala. Un altre conjunt de futbol sala, el Fisiomedia Manacor, fou guardonat per l'ascens a Divisió d'Honor, com també l'Atlètic Balears per haver aconseguit ascendir a Segona B.
Les màximes distincions de la nit, les botes d'or, varen ser per als jugadors vermells Víctor Casadesús i Ivan Ramis, ambdós molt aplaudits pels assistents. El lliurament de premis fou seguit per un sopar que inclogué espectacle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.