algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

L'adéu de José Miguel García

L'actual vicepresident del Reial Mallorca vendrà el seu 5,24% de les accions de la Societat Anònima Esportiva a Mateu Alemany si compra el club Carlos González

L'actual vicepresident del Mallorca serà una de les figures que dirà adéu al club vermell una vegada que Carlos González en sigui el nou propietari.

José Miguel García no formarà part del nou consell d'administració del Reial Mallorca i vendrà el seu 5,24% de les accions de l'entitat a Mateu Alemany. Això sí, sempre que la Societat Anònima Esportiva sigui adquirida per González. El preu d'aquesta venda serà de gairebé 250.000 euros.

El motiu d'aquesta decisió del vicepresident és que no està disposat a ser una figura decorativa a les ordres del propietari del Grupo Ecco. De totes maneres, en el cas que Carlos González no compràs el Mallorca, José Miguel García no procediria a la venda del seu paquet accionarial a Mateu Alemany.

L'adéu de José Miguel García s'afegiria al de Pere Terrassa, que deixaria també de ser membre del consell d'administració una vegada duit a terme el seu pla de viabilitat i quadrats els nombres a la planta noble de Son Moix.

Un altre membre de l'actual consell que deixaria de ser-ho amb l'arribada de Carlos González és Miquel Vaquer, que no preveu la possibilitat de continuar amb Carlos González i que està disgustat amb l'encara president, Mateu Alemany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.