algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Ja hi tornam a ser...

El Reial Mallorca comença avui els entrenaments sense haver solucionat les seves incògnites de caire institucional i esportiu

La plantilla del Reial Mallorca ja ha finalitzat les vacances i tant els jugadors com el cos tècnic han tornat a l'Illa sense que quasi res hagi canviat a la situació del club. Per començar, el serial de la venda continua, però totes les parts implicades han manifestat en tot moment el desig d'arribar a un acord com més prest millor. dBalears va poder saber ahir que les negociacions amb Carlos González continuen exactament igual d'aturades com els dies passats: l'empresari madrileny està en un període de reflexió i les novetats són l'absència més important en tot aquest assumpte. Tampoc no s'han produït avanços en les negociacions amb el grup d'empresaris madrilenys encapçalats per l'advocat mallorquí Tomeu Vidal. I què es pot dir ja a aquestes altures del grup de Serra Ferrer?
La qüestió de la venda del club torna a afectar l'àmbit esportiu.

El tècnic Gregorio Manzano ja advertí en finalitzar la temporada passada que no estaria disposat a viure una altra situació semblant. Idó, el panorama que s'ha trobat en tornar de vacances posarà, sense dubte, a prova la seva paciència. A més, la plantilla necessita reforçar-se, encara que per ara no hi ha llum verda per començar amb els fitxatges. Segons sembla, l'equip ha partit sis baixes:Arango i Moyà, que han estat traspassats; i també Scaloni, Jurado, Navarro i Cléber Santana. Actualment, Manzano compta amb el retorn dels cedits Martí Crespí, Nsue, Tuni i Víctor Casadesús, encara que no està molt clar si finalment tindran un lloc amb el primer equip. També està sota interrogants la situació dels jugadors del filial Alberto i Sergi Enrich.

Gregorio Manzano necessita reforçar la plantilla. Però, tant el tècnic com el director esportiu Nando Pons tenen les mans fermades per una inestable situació institucional que s'està allargant més d'allò que és desitjava i que era necessari. I tot això en plena campanya de captació de socis, una moment que per ara poc pot oferir als aficionats en l'àmbit institucional i esportiu més enllà de, com diu el seu l'eslògan, "fer-se soci de la il·lusió". De moment, tot es queda en l'esperança que la situació del club es pugui arreglar com més aviat millor, perquè la feina esportiva pugui començar a ser el centre d'atenció. Pareix que aquesta setmana pot ser clau i es poden anunciar novetats en la pròxima. Però aquesta és exactament la mateixa situació de la qual es parlava la setmana passada. El temps i Mateu Alemany diran. En voler.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.