algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Serra Ferrer fa curt

El grup del tècnic pobler no pot igualar l'oferta de Carlos González i s'allunyen les seves possibilitats d'accés a la propietat del Reial Mallorca. La setmana que ve serà clau en la venda del club vermell

Malgrat que Mateu Alemany sempre ha insistit en un propietari per al Mallorca de l'Illa, sembla que aquesta opció és la menys probable davant l'oferta del madrileny Carlos González.

González hauria proposat al voltant de 5 milions d'euros per comprar el club i això seria molt profitós per a Alemany, que pagà només 1,5 milions d'euros per convertir-se en el màxim accionista de l'equip vermell.

D'altra banda, l'oferta del grup d'empresaris de Serra Ferrer no superaria els 3 milions d'euros, una xifra molt inferior a la indicada per González.

Amb tot, se'n sabrà poc, de tot això, fins la setmana que ve. Alemany concedí una setmana al grup liderat pel tècnic de Sa Pobla per igualar l'oferta de l'empresari madrileny. Així i tot, aquesta és una possibilitat poc probable.

Què serà allò que ressaltarà en aquesta ocasió? Els interessos econòmics particulars? O el desig que el Mallorca quedi en mans mallorquines? Tot sembla indicar que, si el grup de Serra Ferrer no aconsegueix igualar la suma posada damunt la taula pel club vermell, serà Carlos González el nou màxim accionista del Mallorca. Ara bé, com el mateix empresari madrileny va dir després de reunir-se amb Alemany, la decisió es troba ara a les mans del president vermell, que haurà d'estudiar la proposta de González i la del grup de Serra Ferrer. Això serà en cas que aquests empresaris mallorquins resolen igualar l'oferta del de Madrid.

Està tot per decidir o ja se sap quin serà el nou propietari del Mallorca? Aquesta resposta, només la coneix Mateu Alemany, que ha fet de la discreció una de les seves armes en tot aquest assumpte. Ja ha arribat un nou estiu i es torna a parlar de la venda del club vermell, encara que aquesta vegada el serial arribarà ràpidament a la seva fi perquè Alemany no està disposat a perllongar per gaire temps la incertesa quant al futur del Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.