algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
16°

Francisco ja és el nou entrenador del Balears

L'exjugador del Sevilla ha arribat a un acord amb els blanc-i-blaus fins a final de temporada

L’Atlètic Balears confirmà ahir la incorporació de Francisco López Alfaro com a nou entrenador dels blanc-i-blaus fins a final de temporada. L’exjugador del Sevilla substituirà el destituït Toni Cazorla al capdavant de l’equip mallorquí amb l’objectiu d’assegurar-ne la permanència a Segona B. El president de l’Atlètic, Fernando Crespí, es mostrà molt satisfet de la seva incorporació. "N’estam molt contents perquè és una persona molt seriosa –indicà Crespí–. No ha vengut pels doblers, sinó perquè s’ha sentit interessat pel projecte, que suposa un repte per a ell".

A més, Crespí indicà alguns aspectes de l’equip que Francisco considera millorables. "Hi han de millorar algunes posicions i el sistema de joc –explicà–. Té molta feina per fer". Francisco partí ahir mateix cap a Sevilla, però diumenge veurà el partit del conjunt palmesà a Sabadell. La presentació oficial serà dilluns. El nou entrenador blanc-i-blau ja presencià dimecres el partit de la Copa Federació que disputaren l’Atlètic Balears i el Mallorca.

Ahir encara s’havien de perfilar alguns petits detalls perquè Francisco signàs el contracte que el vincularà amb l’Atlètic fins a final de temporada. La feina de l’exsevillista no es presenta gens fàcil, ja que haurà d’aconseguir que l’equip surti de la zona més baixa de la classificació. Però Francisco ha acceptat afrontar aquest repte, i això suposa tota una esperança per a l’equip de la via de cintura. Dilluns serà la primera vegada que es puguin escoltar les seves impressions en aquest sentit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.