muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La UEFA és a només 90 minuts

El Mallorca necessita, davant el Saragossa, millorar el resultat del Racing per ser a Europa

El Reial Mallorca és a només 90 minuts del somni europeu. Si el conjunt que entrena Gregorio Manzano obté avui davant el Saragossa a l’Ono Estadi (18.00 hores) un resultat millor que el Racing de Santander contra l’Osasuna a El Sardinero, aconseguirà el passaport per jugar la Copa de la UEFA la temporada que ve, fet que no es produïa des de la temporada 2003/04.

Amb la setena posició assegurada i amb un punt menys que el Racing, el Mallorca no depèn de si mateix per assolir el seu objectiu i s’enfrontarà amb un Reial Saragossa que es troba en zona de descens i que necessita imperiosament la victòria per salvar la categoria. Serà un horabaixa de transistors ja que tots els partits en què hi ha equips que lluiten per la UEFA o la permanència es juguen a la mateixa hora.

L’Ono Estadi es vestirà amb les seves millors gales, amb mosaic inclòs, per presenciar un partit que pot ser el de l’adéu d’alguns futbolistes que aquest estiu podrien canviar d’aires com són Güiza, Fernando Navarro, Moyà, Jonás Gutiérrez o Arango, jugadors que figuren en les agendes de clubs importants, a més de tots aquells que finalitzen contracte i que tal vegada no seran renovats com Basinas, Héctor o David Navarro.

El duel, amb un equip que cerca la glòria i l’altre escapar de l’infern, reuneix tots els ingredients d’un autèntic drama. L’espectacle està assegurat.

Manzano repetirà el mateix onze que guanyà al Camp Nou la jornada anterior, amb les úniques novetats d’Ibagaza pel sancionat Borja Valero i de Molinero pel lesionat Héctor. Així les coses, el Mallorca presentarà un equip titular format per Moyà a la porteria; Molinero, David Navarro, Nunes i Fernando Navarro en defensa; Basinas, Ibagaza, Varela i Arango en el centre del camp; i Güiza i Webó en atac. Completen la convocatòria: Lux, Tuni, Trejo, Castro i els joves del filial Alberto, Del Castillo i Javi Castellanos. Queden a fora els lesionats Scaloni, Jonás, Héctor i Dorado; el sancionat Borja i Ballesteros per decisió tècnica.

Per la seva banda, el tècnic del Saragossa, Manolo Villanueva viatjà a Mallorca amb tota la plantilla i probablement jugarà amb un onze format per César, Zapater, Sergio Fernández, Ayala, Juanfran, Celades, Gabi, Matuzalem, Sergio García, Oliveira i Diego Milito.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.