algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Valero: «M'agradaria ser com Ibagaza»

El migcampista madrileny procedent del Castella fou presentat com a nou jugador vermellenc

84782
Borja Valero es va fotografiar amb la camiseta que lluirà amb el Mallorca, el seu nou equip. | JAUME MOREY.

Borja Valero sap que té una oportunitat única en el Mallorca per gaudir de minuts de joc a Primera Divisió. A més, el jugador madrileny manifestà les seves ganes d'aprendre dels seus nous companys. «M'agradaria ser com Ibagaza, però encara he d'aprendre molt», digué Valero quan li demanaren per les seves similituds amb l'argentí.

El migcampista madrileny explicà les raons per les quals ha triat el Mallorca en la seva presentació, que va tenir lloc ahir a Son Moix. «Crec que el Mallorca té un projecte interessant i que és el lloc idoni per fer el salt a Primera», afirmà. «Esper poder jugar molts minuts en aquesta nova etapa, i aprofitaré al màxim l'oportunitat que tenc d'aprendre dels jugadors que estan aquí i que tenen molta més experiència que jo», afegí.

«En un futur m'agradaria ser com Ibagaza, no estaria gens malament», afirmà. «Ara tenc l'oportunitat d'aprendre'n».
Quant a les seves característiques com a jugador, Valero destacà que és un futbolista a qui li agrada «tocar la pilota». «M'agrada molt fer assistències de gol, i de tant en tant marcar-ne algun», explicà. «Estic molt còmode de migcampista, i puc jugar en diverses posicions de mig camp cap amunt», digué.

«Del Mallorca sé el que en sap tothom. És un equip que ha tengut bones temporades des que està a Primera», explicà Valero, que va reconèixer que encara no ha parlat amb Gregorio Manzano.

«Sé que hauré de lluitar per la titularitat i que hauré d'entrenar molt fort per guanyar-me un lloc a l'equip», va reconèixer el jugador madrileny. «De tota manera, estic molt agraït al Mallorca per la seva confiança, perquè un contracte de cinc anys és un compromís de futur», assegurà. «Només esper fer-ho bé».

Pel que fa als seus companys, Valero ja coneix Víctor, amb qui ha coincidit «a la selecció». «També he coincidit amb Moyà, però no l'he conegut tant. A Ibagaza només el conec pel tema dels representants». Així mateix, el nou jugador vermellenc parlà d'una possible connexió amb Víctor, que materialitzaria les seves assistències de gol. «Ja he connectat amb ell jugant a la selecció, així que ja tenim experiència».

«Ha estat un moment dur amb el descens del Castella, però ara tenc l'oportunitat de jugar a Primera», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.