algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Guillermo Pereyra: «Vull quedar en el Mallorca»

L'argentí manifesta les seves ganes de continuar molt temps a l'equip vermellenc

Guillermo Pereyra va manifestar les seves intencions de quedar al club vermellenc, malgrat que indicà que aquest és un tema que s'ha de tractar després que el Mallorca hagi aconseguit la permanència. «Vull quedar al Mallorca», afirmà el jugador. «M'encantaria quedar bastant de temps a l'Illa, però primer hem d'aconseguir l'objectiu i després ja veurem què passa», afegí. «Jo sempre treball i pens en positiu i a donar el millor de mi mateix», expressà l'argentí. «Ningú no m'ha regalat res. Jo només faig la meva feina i call», sentencià.

De fet, l'argentí veu clares possibilitats de guanyar el Getafe a Son Moix, perquè l'equip està molt animat després de l'empat aconseguit al Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid. «L'equip està molt bé i amb moltes ganes», afirmà Pereyra, que es mostrà totalment d'acord amb el tècnic Gregorio Manzano que «vèncer suposaria una passa important, però no definitiva». «S'ha de lluitar fins al final i sumar tots els punts possibles», afirmà.

Quant a la seva situació dins l'equip, on s'ha convertit en un jugador imprescindible, Pereyra es manifestà «a disposició de l'entrenador». «Tots els jugadors estam en condicions de jugar».

L'argentí també parlà del perill que suposa que la plantilla vermellenca es relaxi ara que té la permanència més a prop que mai. «La relaxació és possible, però tant de bo que no passi», digué. «No estam en condicions de regalar res», afegí el jugador vermellenc, que veu en el Getafe un rival molt fort. «El Getafe és un bon equip i intentarà guanyar perquè encara no està salvat».

«El suport de l'afició serà també molt important», afirmà Pereyra. «La gent ha de saber que el que ens ve ara és molt important», sentencià l'argentí, que veu el Mallorca capacitat per plantejar-se aconseguir més que la permanència. «Hauríem de solucionar el tema de la permanència com abans millor». «Sempre ens hem de proposar qualque cosa més del mínim», digué.

Pereyra va reconèixer que aquesta ha estat una temporada més tranquil·la del que estan acostumats els jugadors. «No estam avesats a tenir una temporada així de tranquil·la», afirmà. «El més important de tot és que estarem un any més a Primera».

De fet, aquesta segona volta ha estat molt millor que la primera. «Hem aconseguit certa regularitat i l'equip és més sòlid», afirmà el jugador vermellenc. «Una vegada que tinguem la permanència podrem oferir un futbol millor, perquè hi ha equip i qualitat per això, malgrat que de vegades s'ha de sacrificar el futbol vistós per la necessitat», finalitzà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.