• Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

El Mallorca venç l'Espanyol a Son Moix (2-1)

La desena victòria dels vermells els permet agafar un mica d'oxigen a la recta final. Kresic ha decidit avui posar en pàctica alguns canvis davant l'Espanyol; ha deixat fora Roa, Olaizola i Ibagaza i ha donat entrada a Leo Franco, Campano i Paunovic. El Mallorca ha posat més interès que no l'Espanyol a encetar el marcador a la primera part. Al minut 18 Ricardo ho ha intentat, però ha estat al 27 quan Eto'o, amb una passada de Campano, a fet l'1 a 0. Els homes de Paco Flores s'han despert llavors i han posat en un compromís els mallorquins fins que Tamudo, davant Miquel Soler, ha tornar a igualar el marcador.

El Mallorca ha sortit amb molta de força a la segona part, i després de diverses oportunitats de tots dos equips, ha decidit anar a cercar la victòria. Això ha duit a una fase de atacs i contraatacs que aprofitaria Albert Luque per batre Argensó i fer el 2-1 que seria definitiu. L'equip de Kresic ha sabut aguantar les envestides del rival fins a assegurar un triomf vital per fugir del descens, a costa d'un rival que amb 41 punts tampoc no pot confiar-se gaire aquestes darreres jornades.