algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Cúper: «Ha guanyat l'equip que més ganes ha tingut de fer-ho»

El tècnic lamentà l'actitud dels futbolistes sobre el terreny de joc

Héctor Raúl Cúper va comparèixer a la sala de premsa d'El Sardinero extremadament seriós. Ben aviat, quedà clar el gran disgut que tenia amb futbolistes del seu equip. «Hem fet un mal partit. No hem fet quasi res bé. L'equip no s'ha entregat. Ha guanyat el conjunt que més ganes ha demostrat», començà dient.

Respecte el gol, Cúper assegurà que s'havia arribat tard a intentar neutralitzar el xut. «En el gol vàrem arribar tard. En el primer temps ja havíem tingut alguns avisos, però la pilota no havia anat a porteria. Es veia venir que el gol podia arribar en una falta, en un rebot vora l'àrea...», va dir.

Cúper no va voler llevar importància a la derrota en cap moment i reiterà el mal partit fet per l'equip. «Lamentar-se? Cal lamentar-se, perquè no hem sumat. Teníem jugadors sancionats, lesionats i Engonga tenia un poc de mal i hem decidit que era millor no arriscar», assegurà.

El màxim responsable tècnic de l'equip no va voler personalitzar en cap jugador el seu disgust i reiterà que tot l'equip, en el seu conjunt, havia fet un mal partit. «Vull parlar de l'equip. El conjunt no ha tingut l'actitud que té normalment per guanyar un partit. La culpa és sempre del conjunt», digué. Finalment, el tècnic assegurà que la derrota no afectarà dimecres. «Són dos partits diferents. No té res a veure», acabà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.