algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Cúper: «Acabam l'any amb el deure complit»

L'entrenador, content perquè sumen un punt més

El tècnic del Mallorca, Héctor Raúl Cúper, semblava estar conforme amb el resultat, encara que evidentment va lamentar no haver pogut guanyar. El tècnic argentí va dir que «estam feliços per acabar l'any sumant un punt, encara que no sé si he d'estar content per la trajectòria de l'equip durant aquest any o trist per no haver guanyat avui (per ahir)», i va reflexionar en veu alta: «Demanar més a l'equip seria injust, per tant crec que hem d'estar satisfets d'acabar l'any amb el deure complit».

Sobre el desenvolupament del partit, el màxim responsable tècnic de l'equip va dir que «hem tingut un partit molt difícil per la gran quantitat de defenses que ens han col·locat. Hem intentat superar la murada de sis defenses que teníem davant, però no era fàcil, a més, ens tapaven molt bé les bandes, i teníem dificultats per entrar-hi» i va afegir que «estam tranquils perquè hem fet tot el que hem pogut».

Cúper va tenir elogis per als dos gols: «Dani ha fet un gol molt bell» i «Víctor ha fet un gran gol en una falta que ha llançat magistralment» i va afegir que «el Racing ens ha marcat el gol en el nostre millor moment de joc. És veritat que han marcat a pilota aturada, però aquestes jugades també compten, i el Mallorca n'és el millor exemple».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.