nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

Sacchi: «El Mallorca estava fresc d'idees i de cames»

El tècnic de l'Atlètic de Madrid, Arrigo Sacchi, es mostrava resignat després de la que segons ell és la major golejada que ha encaixat un equip dirigit per ell en 25 anys.

Per l'italià, el problema principal del seu conjunt és la manca de regularitat: «és un equip que fins ara ha mostrat dues cares massa diferents. No podem dir que nosaltres estiguéssim més cansats que ells, ja que ells varen jugar dijous passat. El que tenc clar és que hem de canviar, hem de millorar i aconseguir continuïtat. No entenc com és possible que un dia juguem tan bé i un altre tan malament», i encara va afegir: «hem de recomençar amb paciència i humilitat».

El tècnic matalasser, que va explicar que havia botat al camp perquè temia que expulsassin Roberto, es va referir al Mallorca amb paraules molt elogioses: «el Mallorca ha jugat molt bé. Estava molt fresc d'idees i de cames». Respecte a si el seu equip ha de menester un davanter centre clàssic, Sacchi va sentenciar que «avui (per ahir) no ens ha faltat un davanter centre sinó tot un equip».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.