cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Mallorca-Oviedo: Cúper: «Em qued amb la segona meitat»

El tècnic va dir que «sumar sempre és positiu»

El tècnic argentí del Mallorca Héctor Raul Cúper no estava ahir satisfet amb el joc de l'equip ni amb el resultat obtingut davant l'Oviedo, malgrat tot semblava resignat. Segons Cúper, el partit va resultar molt complicat, «davant l'Oviedo hem tingut moltes dificultats per rompre la seva línia defensiva, en la qual han situat molts homes» i el Mallorca va anar a aconseguir la victòria: «nosaltres hem intentat cercar el gol, potser amb menys fortuna que en altres ocasions, però ho hem intentat» i va afegir que «me qued amb la segona part, on els meus homes ho han intentat amb intensitat, encara que no hi ha hagut finesa en el joc».

El tècnic mallorquinista va explicar que «l'Oviedo ha fet el seu treball, ens ha posat les coses molt difícils i nosaltres haurem d'ajustar algunes coses en partits en què el rival fa un plantejament tant defensiu».

Héctor Cúper no estava content amb el resultat però va afirmar que «sumar sempre és positiu, però quan hi ha un partit amb aquestes circumstàncies, jo no puc estar conforme amb el resultat, de totes maneres aquests partits moltes vegades acaben pitjor, perquè quan un equip que està dominant i atacant es desespera, el rival el pot agafar a contrapeu i guanyar-li el partit. Et poden marcar un gol al darrer minut».

Referent a l'actuació del debutant César Galvez, el tècnic va dir que «ha dut un partit amb molta tranquil·litat, perquè quan més ataca i domina un equip, més atent i tranquil ha d'estar el seu porter». I sobre el fet que el Mallorca encara no ha encaixat cap gol en partit oficial aquesta temporada, va declarar que «m'estim molt més guanyar i encaixar gols que empatar i que no ens marquin».

Cúper, que va dir que el canvi d'Engonga va ser a causa de la lesió que aquest jugador arrossega des de fa temps al recte, va acabar la roda de premsa dient que «hem de cercar més precisió en el nostre joc i més tècnica, independentment d'allò que facin els nostres rivals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.