nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Recopa d'Europa: Cúper: «Aquest debut és magnífic»

El tècnic del Mallorca considera el resultat just, al contrari de Jim Jeffries, que el troba injust

TOMEU MARTÍ. Edimburg.
Aquest Mallorca no sembla tenir sostre. Aquesta per ventura sigui la principal conclusió que es pot treure d'aquesta primera experiència europea de l'equip d'Héctor Cúper. Un conjunt mallorquinista que demostrà ser molt superior al Heart escocès i que encarrilà de la millor manera possible l'eliminatòria de Recopa d'Europa.

Una mica curiosa va ser la roda de premsa de tots els entrenadors a l'acabament del matx. Jim Jeffries i Héctor Cúper varen comparèixer conjuntament davant els mitjans de comunicació, amb el caos de declaracions i traduccions que suposà aquesta estranya situació obligada per l'oganització de la UEFA.

«Ha estat un debut magnífic. A la primera part es va jugar bé, vàrem moure la pilota d'una banda a l'altra molt bé. Per a mi el resultat és just, vàrem saber aguantar molt bé la seva embranzida. Hem tingut molta tranquil·litat i hem tractat de mantenir la concentració en defensa que era el més complicat. El Heart és molt perillós amb les pilotes aèries i la veritat és que ho hem superat molt bé. Estic convençut que el resultat ha estat totalment just», va declarar un Cúper molt satisfet pel joc oferit pel seu equip.

«Havíem de pressionar en la seva sortida de pilota i ho vàrem fer bé. És cert que en la segona part el domini de pilota es va equilibrar una mica, però el rival pràcticament no va tenir profunditat en el seu joc. Vull destacar el joc dels dos centrals (Siviero i Marcelino) que avui han fet un magnífic encontre», analitzà el tècnic vermellenc, que afegí que «Hem fet un partit molt seriós i sobri en el centre del camp. Estic conforme amb el joc del meu equip».

En la segona part, el joc es va embrutar una mica amb accions una mica violentes, com l'agressió que va patir Stankovic. Respecte d'això, Cúper declarà que «Hem de disculpar els jugadors, perquè és molt difícil mantenir la tranquil·litat, sobretot en un ambient com aquest. Hi va haver moments de molta agressivitat, i la veritat és que a nosaltres no ens convenia, però he de reconèixer que per als jugadors és molt complicat no entrar en aquest joc. Els hem de disculpar».

Finalment l'argentí no volgué analitzar l'actuació arbitral contestant amb un sobri «Sense comentaris».
Per la seva part, l'entrenador del Heart, Jim Jeffries, trobà que el resultat no havia estat just, ja que el seu equip tenia els suficients mèrits com per treure un marcador favorable. «Crec que l'encontre ha estat molt equilibrat, prou com perquè el Mallorca no guanyàs», va dir el tècnic de l'equip rival.

El tècnic escocès declarà, una vegada finalitzat el partit, que confia poder superar l'eliminatòria en el Lluís Sitjar el pròxim 1 d'octubre. «Esper que el meu equip faci un bon partit en la tornada i que el Heart pugui superar aquesta primera eliminatòria de la Recopa d'Europa», afirmà.

Guillem Reynés  

Si hi havia un home content i orgullós després del partit d'ahir disputat a l'estadi Tyinescastle Park, aquest era Guillem Reynés, president del Reial Mallorca. Reynés se'n recordà de tots els mallorquins que varen veure el partit a través del televisor i que gaudiren amb la victòria del seu equip. «Em puc imaginar tots els mallorquinistes a ca seva gaudint avui (per ahir) amb el seu equip. Estic molt il·lusionat amb aquest debut del nostre Mallorca, que se'n va d'aquí amb el cap ben alt. Hem jugat molt bé, i fins i tot els hem superat en el seu típic joc de pilotes aèries. Estic satisfet i orgullós dels homes d'Héctor Cúper», va declarar el president vermellenc.

Només pot haver-hi paraules d'elogi per a aquest Mallorca, que una vegada més ha donat una alegria als seus aficionats. Primera compareixença en competició europea i primera victòria. Europa s'ha fet esperar, però el primer triomf no s'ha torbat res a arribar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.