algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Recopa d'Europa: Cúper: «Farem servir la intel·ligència per guanyar»

Al tècnic argentí el preocupa el joc aeri del Heart

L'entrenador del Reial Mallorca, Héctor Cúper, assegurà ahir horabaixa, en arribar a Edimburg, que el seu equip s'enfrontarà demà dijous al Heart of Midlothian «amb la intenció de guanyar».

«Nosaltres sempre hem sortit al camp amb la màxima ambició», subratllà Cúper, que afegí que «volem intentar vèncer de forma intel·ligent».

Sobre les diferències entre el futbol espanyol i l'escocès, el tècnic argentí reconegué que «la principal diferència rau en el fet que en l'escocès «hi ha moltes més pilotes per dalt que en el nostre, circumstància que hem de contrarestar».

Quan va arribar a l'aeroport d'Edimburg, la premsa escocesa va qualificar d'heroi el porter del Mallorca, l'argentí Carlos Àngel Roa, ja que amb les seves intervencions en el Mundial eliminà Anglaterra, rival tradicional d' Escòcia.

El porter va somriure sentint les aclamacions, pero matisà que «segur que aquí, a Escòcia, no els resultaré tan simpàtic, perquè ara som rival».

Respecte al Heart, Roa va manifestar que «estam molt informats sobre el joc del contrari i sabem que serà un rival difícil, però venim preparats, amb la intenció de guanyar, malgrat que pot passar qualsevol cosa».

L'equip, que demà dijous disputarà el partit d'anada de la primera eliminatòria de la Recopa, arribà a les 18.00 hores (hora d'aquí) a Escòcia.

Cúper ha convocat per al partit de demà: Roa, César Gálvez, Olaizola, Niño, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Francesc Soler, Lauren, Engonga, Stankovic, Carreras, Arpón, Paunovic, Dani, Chupa López, Carlos i Biagini.

L'onze titular no va ser confirmat pel tècnic argentí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.