algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Recopa d'Europa: Primers problemes a Edimburg

Stankovic, Paunovic i Biagini varen ser retinguts a l'aeroport d'Edimburg a causa d'un malentès

81874
Héctor Cúper es mostra contrariat per aquest incident. | Humphrey Carter.

No començà molt bé l'expedició europea del Reial Mallorca. Una fita històrica que el club vermelló començà amb problemes, tot i que es varen poder resoldre amb certa rapidesa.

L'expedició mallorquinista arribà devers les 18.00 hores a l'aeroport d'Edimburg disposada a partir de cap a l'hotel de concentració, però es varen trobar amb la desagradable sorpresa que les autoritats no deixaren sortir cap a l'autocar els iugoslaus Iovan Stankovic i Vejlko Paunovic i l'hispanoargentí Leo Biagini perquè no tenien els papers en regla.
Així els tres jugadors foren retinguts durant més d'una hora fins que finalment tot es resolgué i pogueren partir cap a l'hotel amb els altres companys.

El fet va ser que els dos primers jugadors, pel fet de no ser comunitaris, havien de menester un visat especial per poder entrar en el Regne Unit, el qual estava completament en regla. El problema arribà quan la persona encarregada de revisar aquest visat especial no estava en el seu lloc, i els jugadors foren retinguts fins que aquesta persona arribàs. Una feina que s'hauria d'haver resolt en cinc minuts es va torbar més d'una hora. En el cas de Biagini el problema era el mateix, llevat que el que havien de comprovar era la seva recent nacionalització espanyola.

Tot fa pensar que les autoritats britàniques sancionaran amb una multa d'un milió de pessetes el touroperador responsable de l'organització del viatge.

D'altra banda, amb l'expedició vermellona es desplaçaren el conseller delegat del club, Mateu Alemany, i director de relacions externes, Ramon Servalls. Estranya resultà la presència d'Alejandro Camaño, representant del porter Carlos Roa, que sembla que no vol desprofitar cap ocasió per negociar l'ampliació del contracte del jugador argentí. Demà dijous, dia del partit, s'afegiran a l'expedició mallorquinista el president Guillem Reynés i el propietari del Mallorca, Antonio Asensio.

A part del problema dels visats, es produi una anecdota curiosa a l'aeorport escocès. Roa va ser rebut com un heroi pels aficionats escocesos per ser responsable amb la selecció argentina de l'eliminació d'Anglaterra en el Mundial de França.

El Mallorca tendrà sessió de video avui a les onze del matí i s'entrenarà a les nou del vespre, hora d'aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.