algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Linares: «Potser la derrota ens anirà bé. Per guanyar s'ha de sofrir»

Manzano: «El Mallorca ha tingut molt a prop l'empat»

El tècnic del Mallorca Chico Linares va analitzar per als mitjans de comunicació el partit que acabava de perdre el seu equip contra el Toledo. Per a Linares la clau del partit va ser encaixar un gol tan prest: «ens ha pesat molt encaixar un gol en el minut 2, hem jugat tota la primera part molt tensos. Els meus jugadors semblaven agarrotats».

Pel que fa a la segona part, el tècnic mallorquinista es mostrava una mica més content: «a la segona meitat hem millorat sensiblement, hem tingut l'oportunitat del penal que ha estat una llàstima no aprofitar i s'ha dominat, però més amb el cor que amb el cap».

Linares es va lamentar que la derrota significa rompre la bona línia de l'equip: «jo creia que podríem mantenir la ratxa, però no ho hem fet bé i no hem pogut evitar la derrota» i va afegir la següent reflexió: «potser ens vindrà bé aquesta derrota, perquè ens farà tocar de peus a terra» i encara va reblar el clau dient que «per guanyar s'ha de sofrir».

Quant als canvis introduïts, l'entrenador del Mallorca B va explicar que «he fet els canvis amb la intenció de donar més impuls a l'atac, però quan un equip no juga bé, és difícil que un sol home pugui canviar la dinàmica».
Per la seva banda, el tècnic del Toledo Gregorio Manzano es va mostrar molt content pel resultat i molt satisfet amb el treball dels seus homes, tot i que també va reconèixer que el Mallorca B «ha tingut molt a prop l'empat». Manzano va explicar la seva particular anàlisi: «crec que ha estat molt important haver marcat el gol tan prest, això ha descol·locat molt el Mallorca, que ha estat tota la primera part fora del partit. Nosaltres hem dominat durant tot el primer temps i crec que es pot dir que la diferència d'un gol era poca. A la segona part la cosa ha estat molt diferent. El Mallorca ha agafat el control del partit, en part perquè nosaltres ens hem tirat més a darrera i ells atacaven perquè veien l'empat molt a prop».

El tècnic de l'equip castellà, que va afirmar anar-se'n molt content amb els tres punts, va explicar que havien estudiat molt el rival: «hem preparat una defensa mixta per intentar aturar els dos puntes del Mallorca, Diego i Maldonano, perquè són dos homes de gran qualitat i hem tancat les bandes, perquè sabíem que les entrades pels extrems són l'arma letal del Mallorca i era la clau per guanyar-los».

Manzano va voler destacar «el treball bo i honest dels meus jugadors i també que De La Fuente ha aturat el penal i continua mantenint la porteria a zero en els tres encontres que duim».


'entrenador del Toledo va tenir paraules d'elogi per al Mallorca: «El Mallorca té un bon equip, amb bones individualitats i que està creant un bon conjunt, com ha demostrat en els anteriors partit i també en el d'avui (per ahir), i la veritat és que crec que serà molt difícil puntuar en aquest camp».

«Ha estat una llàstima fallar el penal»  

El capità del Mallorca B, Pep Lluís Martí, no va estar gaire afortunat. Va tenir una actuació molt discreta i, a més, va fallar un penal que hagués pogut significar l'empat. El jugador, després del partit, es va lamentar: «ha estat una vertadera llàstima perdre el partit, no ho mereixíem. Hem intentat empatar, però no ha pogut ser». El mallorquí també va dir que «em sap greu haver fallat el penal. Estic acostumat a llançar-los per aquella part i el porter ho ha endevinat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.