nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Copa de la UEFA: El València s'enfronta a l'Steaua amb novetats

El València s'estrena avui en la Copa de la UEFA davant l'Steaua de Bucarest amb la moral tocada després de la derrota del passat dissabte davant el Deportivo de La Corunya i amb l'objectiu de no encaixar cap gol.
L'equip que dirigeix Claudio Ranieri ha viatjat a Romania amb 19 homes i amb la intenció de realitzar qualque canvi en l'alineació que competirà a l'Steaua. De moment ni Angloma ni Lucarelli podran disputar l'encontre, ja que tots dos jugadors hauran de complir un partit de sanció per les dues targetes grogues que varen veure en la final de la Intertoto.

Ranieri tornarà a la defensa de quatre jugadors amb el debut en partit oficial de Djukic en el centre de la rereguarda juntament amb Roche.
Milla es perfila com a titular per ocupar el doble pivot amb Schwarz. Mendieta jugarà per la dreta i Angulo per l'esquerra.

La davantera serà inèdita aquesta temporada. Ranieri pot comptar amb Claudio Piojo López per a la competició europea, però no axí per a la Lliga espanyola. L'internacional argentí formarà duo atacant amb la Cobra Ilie. L'Steaua de Bucarest afronta el partit amb les piles carregades després d'aconseguir la Supercopa romanesa la setmana passada i de vèncer el passat dissabte el Resita per 2-0.

Mario Stoichita, tècnic romanès, no podrà comptar pel partit d'avui amb dos dels seus jugadors clau en el centre de la defensa: Adrian Matei i Valeriu Rachita. Tots dos jugadors es troben sancionats i seran substituïts per Belodedici i Reghecampf.

Alineacions probables.
Steaua: Tene, Reghecampf, Baciu, Belodedici, Miu, Militaru, Serban, Lincar, Rosu, Lacatus i Dumitrescu.
València: Cañizares, Bjorklund, Roche, Djukic, Carboni, Mendieta, Milla, Schwarz, Angulo, Ilie i Claudio López.
Àrbitre: Urs Meier (Suïssa).
Hora: 20.30 (Canal 9).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.