algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Cúper: «Són tres punts de gran importància»

«Els jugadors han fet un desgast important»

El tècnic argentí del Mallorca, Héctor Raúl Cúper, estava molt satisfet ahir després del partit en què el seu equip acabava de derrotar l'Espanyol de Barcelona, un equip dirigit, precisament, per un altre tècnic argentí, Marcelo Bielsa, qui, a més, a finals del proper mes de desembre, es farà càrrec de la direcció de la selecció argentina.
Cúper va començar la seva roda de premsa explicant que s'acabaven d'aconseguir tres punts «molt complicats», ja que «el partit s'ha jugat a un ritme molt alt i hi ha hagut moments en els quals l'Espanyol arribava amb profunditat. Jo demanava als meus jugadors que s'aprofundís més en els contracops».

El tècnic va valorar el triomf aconseguit com a «molt bo» davant un rival «molt equilibrat i perillós». Per a Cúper una de les claus va ser el gol del Chupa López: «el segon gol nostre ha estat molt important, perquè a la segona meitat hem entrat en el camp molt desconcentrats i el gol de López ens ha anat molt bé». Un altre dels elements que va destacar l'entrenador del Mallorca va ser que «s'ha lluitat, s'ha mogut bé la pilota i hem aprofitat bé les ocasions que se'ns han presentat». Per al tècnic, l'Espanyol «ha fet el partit que esperàvem, ha lluitat i ha cercat sempre un joc de profunditat i ens ha posat les coses molt difícils» i va afegir que «passava pena que si ens marcàven un gol, ens descompenssassin i ens complicassin encara més les coses».

La part negativa, en opinió d'Héctor Cúper, va ser sens dubte la lesió d'Ibagaza: «el més lamentable del partit d'avui (per ahir) ha estat la lesió d'Ibagaza, que si es confirma el que ha dit el doctor Roig li significarà unes quantes setmanes de no poder jugar» i va afegir que «esperem que no es confirmi i que pugui jugar aviat. De totes maneres ara hem d'esperar les radiografies».

Per acabar, el tècnic mallorquinista va felicitar els seus jugadors perquè segons ell «han fet un esforç i un desgast important i han aconseguit una victòria molt important i que ens servirà per encarar la temporada amb confiança».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.