algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Sastre: “L'equip no s'ha de relaxar”

L’entrenador del Bàsquet Mallorca, Xavi Sastre, espera que el seu equip mantingui un alt nivell de concentració en el partit contra l’Illescas. "L’equip no s’ha de relaxar", afirmà. L’Illescas és un bon equip, que ens posarà les coses molt complicades", explicà el tècnic sobre l’equip rival. "El que vull és que el meu equip no es relaxi després d’haver aconseguit guanyar fora de casa", afegí. "Els jugadors han d’estar ben concentrats en la feina durant els entrenaments".

Una victòria pot ser una arma de doble tall, perquè tant pot fer que els jugadors es relaxin, com que agafin més il·lusió per fer les coses bé. I Sastre n’és conscient, d’això. "Si el triomf ens serveix per agafar moral, per mi perfecte, però no hem de caure en la relaxació", explicà el tècnic del Bàsquet Mallorca. "Encara que és difícil arribar, el més complicat és mantenir-se", afegí. "Però si tots els jugadors estan a l’altura i tenen un bon nivell, les coses ens aniran bé", digué. A més a més, l’Illescas no serà un rival gens fàcil per als mallorquins. "Aquest equip té veterans que marquen la diferència, com Alonso", comentà. "Però no només l’han d’aturar, a ell, sinó també a la resta dels jugadors".

Pel que fa a les baixes, Sastre es mostrà satisfet, perquè tindrà tota la plantilla a la seva disposició. "Quim ja ha entrenat amb normalitat", afirmà. "Tant el jugador com els fisioterapeutes han fet una bona feina". Sastre també parlà del debut de Rudy Fernández a l’NBA, un jugador que "segur que ho farà bé". "Estic convençut que triomfarà perquè té fam i qualitat".

Jan Orfila

Per la seva part, Jan Orfila, jugador del Bàsquet Mallorca, afirmà que l’equip "està molt animat, encara que no més eufòric del normal en aquesta situació". "Hem aconseguit una victòria, però hem de ser realistes amb la nostra situació", explicà el jugador. Orfila es troba "molt bé", sobretot després d’haver "gaudit de minuts en l’anterior partit". "Estic molt content i motivat, sobretot perquè l’equip aconseguí el triomf", explicà.

Orfila reconegué que "la competència entre companys a l’equip és molt sana, perquè et fa millorar com a jugador". De l’Illescas, el jugador del Bàsquet Mallorca també va voler destacar el nom d’Alonso, pel fet que és "un jugador molt complet i molt perillós". "Però jugam nosaltres i sabem que la defensa serà clau contra el rival", explicà Orfila. "Després, quan la defensa sigui sòlida, la cosa més correcta seria que estiguéssim encertats en atac". El jugador del Bàsquet Mallorca parlà de Rudy Fernández com a "referent". "Estic molt content per ell", sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.