nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Arriben els centímetres del Drac Inca

El pivot nord-americà Larry Richardson aterrà ahir a Palma i serà presentat avui

Les peces comencen a encaixar en el puzzle del Bàsquet Inca. Després de realitzar la millor temporada de la seva història, la directiva des Raiguer va voler fer un important bot qualitatiu amb un projecte ambiciós. Prest es va veure que hi hauria importants contratemps "l'economia" però també que es podria capgirar la truita amb grans dosis d'il·lusió. Amb aquesta il·lusió aterrà ahir al capvespre a Son Sant Joan un dels reforços més importants per a l'equip, el pivot Larry Richardson.

El nord-americà, de 2.04 metres i 100 quilograms de pes, és el quatre que més s'ha ajustat al perfil de jugador que volia Oliete per a la zona, i ha estat la darrera feina que ha duit a terme Pere Andreu Cortès abans d'abandonar el vaixell inquer fa unes setmanes. Richardson, que demà passat farà 25 anys, prové de la Lliga argentina, en què ha jugat amb l'Argentinos Junín i amb el Quilmes. El jugador s'ha format a la universitat nord-americana d'Indiana sota les ordres d'un dels més prestigiosos i polèmics entrenadors universitaris, Bobby Knight.

Richardson va aterrar a Palma molt cansat però amb ganes de fer coses amb el seu nou equip. Va ser rebut a Son Sant Joan pel gerent, Antoni Maura, i pel preparador físic, Diego Tobalina, els quals el guiaren en els seus primers moments a l'Illa. «No conec res d'Inca. Però ho faré aviat. He vingut a ajudar l'equip i l'única cosa que sé de la Lliga LEB és que hi ha dos jugadors americans per equip», referí Richardson. El nou jugador del Bàsquet Inca, que avui serà presentat en el Palau Municipal d'Esports i que té moltes ganes de conèixer els seus nous companys, ha arribat «amb ganes d'agradar a la gent».

L'acabat d'incorporar se sorprengué en saber que jugaria en una Lliga molt competitiva com serà la LEB d'enguany i digué que «el pas per Espanya serà un gran repte en la meva curta trajectòria. A l'Argentina no vaig tenir sort, però aquí esper poder demostrar tot el que duc dins». En paraules de Pere Andreu Cortès, la persona que millor coneix Richardson: «Es un quatre que es mou molt bé dins la zona i que va amb molta força al rebot. És millor que Stuckey, perquè té 24 anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.