algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Sus al Carnestoltes

21574
Un grup de peces del conegut Lego, desfilant pels carrers del poble.

La Rua de Marratxí anuncià ahir que ja ha començat el temps de carnestoltes. Malgrat el fred i la manca de sol, els carrers del poble s’ompliren de gent disposada a passar-ho d’allò més bé. La sortida estava prevista a les 17 hores a Pòrtol, encara que la desfilada començà amb mitja hora de retard. Les disfresses dels participants varen ser molt creatives. Fitxes de Lego, troglodites, nedadores, superherois, gallines amb els seus pollastres, pops, peixos i pescadors... Les temàtiques foren molt diverses.

La Banda Municipal de Marratxí, amb els components vestits de mariachis, fou l’encarregada d’obrir la rua, en la qual tampoc no faltà una batucada.

Pel que fa a les fresses, destacà la imaginació que hi posà la majoria de la gent, sobretot ara que la crisi obliga a fer-se les coses un mateix, que sempre surt millor de preu.

En total hi participaren 22 comparses. Això sí, entre el públic no hi havia gaire gent disfressada. I és que les baixes temperatures provocaren més ganes de posar-se l’abric que no una altra cosa.

El primer premi (600 euros) va ser per a La mar de joves (Pla de na Tesa), mentre que el segon (450 euros) fou per a la comparsa Tos a l’aigua (Pla de na Tesa). Troglodites (la Cabaneta) obtingué el tercer (300 euros). Gato con botas guanyà el premi local.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.