algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Sans alternatiu

L'espai ciutadà presenta tres propostes dins la Xarxa de teatres alternatius. La primera serà El destino de Simón

117834
La primera proposta és la infantil amb El destino de Simón.

Després de fer escala al Teatre del Mar, les propostes de la Xarxa de teatres alternatius recalen ara al teatre Sans amb tres espectacles ben diferents, "unes propostes que, si no fos per la Red, no es podrien veure a les Balears", explicà ahir Pepa Ramon, del teatre Sans. La primera funció porta per títol El destino de Simón, un espectacle infantil de la companyia malaguenya Pata Teatro, que compleix el desè aniversari amb aquesta representació. "El destino fou una de les iniciatives infantils més ben valorades per totes les sales de l'Estat i pel Ministeri", afegia Ramon. S'hi barregen diferents disciplines teatrals, com són l'acrobàcia, el cant, els titelles i la comèdia. L'obra andalusa serà en el cartell de can Sans el 24 i el 25 d'abril a les 19 hores.

La segona proposta és, per ventura, una de les més encomanadisses. El fet de tenir un aforament limitat a cinquanta persones segur que cridarà l'atenció a més d'un. El motiu d'aquesta 'intimitat' és que els Exercicis d'amor es combinen amb un toc gastronòmic fet en directe. "És una manera particular de celebrar la unió entre persones", assenyala el fulletó de presentació dels valencians El pont flotant. "És una companyia molt novedosa", indicà Ramon, mentre recordava la bona acollida que tingué l'any passat a Palma amb l'obra Com a pedres. Ara, amb Exercicis d'amor ens posen sobre la taula les reflexions relacionals i la realitat quotidiana en la qual hom pot sentir-se identificat.

La interactuació entre actors i públic és una de les notes dominants d'aquesta proposta, que el 2009 fou nominada com a millor espectacle als XIX Premis de les arts escèniques de la Generalitat Valenciana. Les funcions al teatre Sans se succeiran entre el 29 d'abril i el 2 de maig a les 20.30 hores. La dansa és la tercera representació que programarà l'escenari palmesà amb la Xarxa. La companyia Nòmada de les Illes Canàries presentarà a Ciutat Los zuecos van hacia sus buenos hàbitos, una representació artística de Daniel Abreu i de Roberto Torres en què la poètica i el moviment esdevenen tot u.

"Aquesta companyia ja havia de presentar l'espectacle al nostre teatre l'any passat, però Daniel Abreu no pogué venir per motius de salut, i ara ho recuperam", manifestà la responsable del Sans. L'espectacle es podrà veure entre el 7 i el 9 de maig com una composició propera al format cinematogràfic. Cal recordar que enguany és la setena edició del Circuit del teatre alternatiu, en la qual es presentaren prop de dos-cents espectacles de les tres categories: infantil, dansa i adult. El Teatre del Mar i el Sans oferiran enguany cinc d'aquestes propostes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.