algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
14°

La Flama del Correllengua Interilles arriba a Mallorca

El Correllengua Interilles 2024 ha començat aquest primer de maig amb èxit. Tots els relleus s'han cobert amb més d'una persona i els més propers a les poblacions, amb desenes de corredors.

El sus s'ha fet, per una banda, al Far de La Mola de Formentera on desenes de corredors han cobert el tram fins a Sant Francesc, on s'ha llegit el manifest, s'ha fet una mostra de ball pagès i la DJ Burbaia ha fet el tancament de la festa.

De l'altra banda, una segona Flama ha partit de Maó, on ha estat acompanyada dels gegants i la banda municipal de música. La Flama ha continuat cap a Alaior, on s'ha llegit el manifest i s'ha fet una festa. També a Es Mercadal i a Ferreries hi ha hagut música i festa per a rebre el Correllengua. L'etapa menorquina del Correllengua ha acabat a Ciutadella on la Flama ha tengut una rebuda massiva i després de la lectura del manifest s'ha fet l'actuació del cantant de rap i reggae Rudymentari.

Aquest dijous, 2 de maig, el Correllengua Interilles ha arribat a l'illa de Mallorca i a la d'Eivissa. La Flama 2 ha arribat a Alcúdia des de Menorca, en llaüt, i ha començat a fer el recorregut que durarà fins diumenge. Al port d'Alcúdia, l'han recollida els alumnes del Col·legi Públic Norai.

I així ha arrancat el Correllengua a Alcúdia on s'ha llegit el manifest:

Tot seguit, els alumnes de l’IES Alcúdia han passat la Flama 2 als corredors que la duen fins a la rotonda de l’Ham.

La Flama 2 ha continuat la seva ruta fins a arribar a Muro, on els alumnes de l'IES Albuhaira han col·laborat per fer-la arribar fins a Santa Margalida, on s'ha llegit el manifest.

Després del manifest, la Flama ha partit en direcció a Maria de la Salut.

Ara, els nins de Maria llegeixen el manifest.

Els corredors mariandos han arribat fins a Ariany, on els encarregats de portar la Flama 2 fins a Petra s'han fotografiat cedint la Flama als corredors del poble veïnat.

Les xeremies i la batucada de Petra esperaven la Flama a Na Capitana. Participar en el Correllengua és tota una festa.

I la Flama 2 arriba a Sant Joan:

La Flama 2 del Correllengua Interilles continua recorrent Mallorca i ja ha passat per Montuïri.

De Montuïri ha arribat a Algaida aquest dijous, on hi passarà la nit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa 13 dies
Una barquita, tres o cuatro tíos y media docena de banderas, debe ser cosa muy importante. Si dan la vuelta a la cabeza, presuntamente se encuentran con dos o tres pateras cargadas de subsaharianos que nunca parlarán catalá.
Por una parte pateras cargadas, por la otra banderitas.
Así, con este cuento, Mallorca ha crecido en cinco años en más de 300.000 personas.
Y mientras tanto, personas españolas que llevan 60 años en Mallorca sin decir ni una sola palabra en nuestra lengua.
Es negoci de madó Coloma.
Anau bé.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente