cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Elena Ríos, de la Universitat Jaume I, guanya el III Premi Aina Moll amb un estudi sobre l'anàlisi dels sinònims

El director de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), Llorenç Perelló, ha lliurat el III Premi Aina Moll a Elena Ríos, de la Universitat Jaume I, pel seu estudi sobre l'anàlisi dels sinònims.

Segons ha informat la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports aquest dijous, l'Escola d'Estiu de Lingüística (Edelc) ha arribat aquest agost a la seva tercera edició amb quatre dies de formació a Menorca, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Baleàrics, les universitats de Balears i Barcelona, l'Institut Menorquí d'Estudis i l'Institut Ramon Llull.

Així, l'objectiu de l'escola d'estiu és oferir formació en lingüística a estudiants de grau i de postgrau que vulguin completar el seu coneixement en aquest camp, amb especial atenció a estudiants d'universitats de fora del domini lingüístic català que tenguin interès en la llengua catalana o ja hagin començat a investigar algun aspecte.

En aquesta línia, Ríos ha guanyat el III Premi Aina Moll després d'haver presentat un treball sobre 'la lingüística de corpus aplicada a l'anàlisi de sinònims: ampliant i explotant la informació metalingüística de les obres lexicogràfiques'.

En aquesta tercera edició, la Edelc ha comptat amb la participació de la professora Gemma Rigau com a ponent convidada i amb un recital poètic i musical a càrrec de Ponç Pons i Guiem Soldevila.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.