nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

S'obren les convocatòries dels certàmens d'Art Jove

El pròxim dilluns dia 29 s'obren les convocatòries dels certàmens del programa cultural Art Jove, i romandran obertes fins al dia 15 d'abril.

Qui hi pot participar?
Poden concursar joves o grups de joves nascuts o residents a les Illes Balears que tinguin entre 16 i 30 anys a 31 de desembre de 2016, excepte en cas de grups, en els que els participants poden tenir fins a 35 anys el 31 de desembre de 2016 i en el d’Arquitectura Jove on poden tenir fins a 40 anys.
Únicament s’admet la inscripció de grups als certàmens de Música Jove Contemporània, Curtmetratges, Arquitectura Jove i Creació Teatral Jove.
Un concursant no pot participar formant part d’un grup i presentant-se en solitari. Ni participar formant part de dos grups alhora en el cas d’inscripció de grups.

Per a tots els certàmens, és obligatori presentar la següent documentació:
La butlleta d’inscripció emplenada telemàticament.
Una imatge clara (en .jpg o .pdf), tant per davant com per darrere, del DNI o NIE en vigor de la persona participant.
Una imatge clara (en .jpg o .pdf) del certificat municipal d’empadronament o de residència a alguna localitat de les Illes Balears, excepte els residents al municipi de Palma.
En el cas de residents a les Illes Balears que siguin nacionals d’un país que no pertany a la Unió Europea, una imatge clara (en .jpg o .pdf) del document acreditatiu d’haver obtingut la residència legal.
Pels participants menors de 31 anys, una imatge clara (en .jpg o .pdf) del carnet Jove. En el cas que no el tinguin, l’IB-Jove els hi facilitarà, assumint les despeses d’emissió.
La documentació addicional que, si és el cas, determinin les bases específiques de cada certamen.

Les bases específiques per a cada certamen es poden consultar aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.