algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Bona resposta dels lectors

Les llibreries brufen el seu dia amb un programa d’activitats i més públic. Se’n mostren satisfets i asseguren que ho repetiran

Recitals poètics, regals de paraules, presentacions o lectures dramatitzades foren algunes de les devuit activitats organitzades a Palma i Inca amb motiu del Dia de les llibreries. Fins a catorze establiments participaren ahir en aquesta celebració, que és la segona vegada que té lloc a Palma. "Encara estam començant, però estam contents de l'acolliment", apuntava Maria Barceló, de la llibreria Lluna.

En general, els responsables dels espais on es ven la cultura escrita es mostraven satisfets amb la resposta del públic. Asseguraren que l'activitat augmentà respecte de dies normals, encara que "no ho podem comparar amb Sant Jordi", afegia Francesc Sanchís, des de Born de Llibres. L'afluència de gent s'incrementà, sobretot, a partir del capvespre, quan els establiments començaren el programa d'activitats. "Al matí, ha estat més o menys com sempre, amb alguna venda més, però quan s'ha notat més ha estat a partir de l'horabaixa", comentava també Miquela Serra, de Quart Creixent, que, com les altres, tingué les portes obertes al públic fins a les deu del vespre.

Quan encara falta fer-ne un balanç econòmic, per part del Gremi de Llibreters, el màxim responsable, Francesc Sanchís, confia que la iniciativa ha estat bona i diu que el públic n'estava assabentat. I és que, a més d'obrir fins a les deu del vespre, ahir feien un 5% de descompte.

La jornada d'ahir també va servir per fer algunes presentacions literàries, com la d'Hilari de Cara amb recital poètic inclòs sobre Via Bàltica a Embat Llibres i Carnatge de Pau Vadell a la llibreria Drac Màgic. Gotham, per la seva banda, va regalar un còmic a cada visitant. L'objectiu era fomentar la lectura entre els ciutadans, i sobretot incentivar aquells que no acudeixen gaire a les llibreries a passejar entre els prestatges d'històries escrites.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.