algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Can Prunera rep noves donacions

El fons del museu solleric incorpora creacions de Miquel Mesquida, Glòria Mas, Robert Ferrer i Ramon Nadal

El Museu Modernista de Can Prunera acollí ahir l'acte per presentar donacions d'obres d'art lliurades a la institució per artistes i col·leccionistes illencs. El Museu de la Fundació Tren de l'Art rebé les creacions de part de Miquel Mesquida, Glòria Mas i Robert Ferrer, que les entregaren personalment. També s'hi incorporà una peça de Ramon Nadal donada anònimament per un col·leccionista.

En el seu parlament, el president de la Fundació Tren de l'Art, Pere A. Serra, destacà que "sense l'ajuda d'aquests artistes enamorats de Can Prunera, aquest museu no seria el que és" i agraí "de tot cor" les noves cessions. L'obra de Miquel Mesquida prové de la sèrie Initium (2009) i és elaborada amb tècnica mixta i collage sobre taula. Aquesta peça formà part de l'exposició que Mesquida dugué a terme per febrer i març d'enguany.

La sollerica Glòria Mas va lliurar Lettres à Simone (2008), feta de metacrilat i en la qual es pot veure un seguit de grafies que "representen cartes dirigides a les dones que m'han impressionat, en aquest cas a Simone de Beauvoir", explicà l'autora. Aquesta peça s'exhibí al museu en la mostra Renous del silenci.

El valencià Robert Ferrer donà una de les creacions de la sèrie Rastres. Plasmada amb tècnica mixta, mostra diferents intervencions sobre una maqueta de l'edifici modernista de Can Prunera i formà part de l'exposició Rastres de llum.
El paisatge (oli sobre tela) Sense títol (1999) de Ramon Nadal fou el darrer lliurament i prové d'un col·leccionista anònim.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Indignat, fa mes de 12 anys

Veig que el sistema de censura de comentaris funciona a la perfecció. Gràcies per confirmar les meves sospites. Us heu guanyat el sou.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente