nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
16°

Un poble de cinema

El rodatge d'El amor de Carlota ha convertit Campos en un inesperat plató cinematogràfic. La col·laboració ciutadana és indispensable, ja que el pressupost de la pel·lícula és de zero euros

52378
Els carrers de Campos són l'escenari on es desenvolupa la pel·licula El amor de Carlota.

El amor de Carlota és el títol de la pel·lícula que es roda durant aquests mesos al municipi mallorquí de Campos. L'encarregat de dirigir-la és José Antonio García Montes, un asturià que fa més de 25 anys que viu en aquesta localitat -que, a més de ser el lloc que l'acollí, s'ha convertit ara en el plató cinematogràfic d'aquest projecte. L'ajudant de direcció és el seu fill, José María García Sancho. Fins aquí, res no es diferencia de qualsevol altre rodatge que es pugui enllestir a Mallorca. Tanmateix, les peculiaritats comencen ben aviat, ja que el pressupost d'aquesta pel·lícula és de zero euros. Què serien capaços de fer a Hollywood amb aquesta significativa quantitat de doblers? Idò podrien prendre exemple de Campos.

Molta gent del poble s'ha implicat desinteresadament en la història. Basta dir que l'equip tècnic està format per aproximadament 200 persones. Al càsting s'hi presentaren uns 800 candidats. I això que tothom sabia quin seria el sou de les estrelles del film: zero euros. La pregunta que s'ha de formular aquí és: per què una família d'asturians decideix rodar una pel·lícula sense doblers a Campos, un poble de Mallorca molt més relacionat amb la terra que amb les catifes vermelles? "Fer la pel·lícula ha estat com un agraïment a Campos, per haver-nos-hi acollit", explica José María García Sancho. "Tot el poble s'ha bolcat en el projecte, des de l'Ajuntament, que ens donà permís per rodar als carrers principals, fins a la gent, que hi col·labora desinteresadament".

El amor de Carlota conta la història d'una parella que es coneix en aquest municipi mallorquí i que haurà d'enfrontar-se a moltes dificultats. Però no tot s'acabarà un cop estigui rodada i muntada la pel·lícula. "A partir d'aquí, mirarem de cercar una distribuïdora que ens vulgui donar suport", diu José María García. "També intentarem presentar-la a tots els festivals possibles", afegeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.