algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La cosmopoètica de Sapere

Còrdova acull a partir de demà l'exposició Poet's room, d'Horacio Sapere. La mostra s'emmarca dins el cicle Cosmopoètica

Raó, mística, acció i univers. Aquests quatre conceptes lul·listes formen l'univers de Poet's room, la instal·lació que Horacio Sapere presenta a Còrdova dins el cicle versat Cosmopoètica.

Després de voltar per Palma, Badajoz, Lisboa i Uruguai, l'artista presenta la seva plàstica en el cicle poètic de la ciutat andalusa que, des del 2004 pren embranzida entremesclant diverses arts. Aquesta fusió és precisament el que posa en valor Horacio Sampere amb Poet's room, en què dóna a conèixer part del pensament i la filosofia del beat Ramon Llull a través dels seus dibuixos i d'unes cadires amb personalitat.

Val a dir que no és la primera vegada que Sapere s'encara amb la poesia per transforma-la en arts plàstiques. Ja ho féu amb Blai Bonet i Damià Huguet abans d'arribar al Doctor Illuminatus. Ara mostrarà el pensament del beat a través d'una exposició multidisciplinària en què pintura, poesia i instal·lació es donen de la mà envoltades de colors i matèries de tota casta. La mostra s'inaugura demà, dimecres, al Molino de San Antonio i hi col·labora el Govern i l'Institut Ramon Llull.

Després de voltar per mig món, aquest és el particular homenatge de l'artista argentinomallorquí al pensament de l'il·luminat vinculant matemàtica amb conceptes com el color i els materials i fins a portar l'espectador a nous conceptes d'interpretació. Aquests nous pensaments conviuran a Còrdova amb les lletres de Miguel Hernández, Góngora i Robert Bringhurst.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.