nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
13°

Cort tira enrere el cartell de la Rua

El jove retratat a la fotografia reclama drets d'imatge a l'Ajuntament

L'Ajuntament de Palma decidí ahir horabaixa retirar el cartell guanyador per a la Rua 2008, una fotografia trucada realitzada a la Gay Parade d'Eivissa. L'autor del pòster, Pau Josep Genestra, captà la imatge l'estiu passat a la pitiüsa gran i s'hi pot veure un jove de cara aferrat a un altre. El motiu pel qual Cort ha decidit retirar el cartell a corre-cuita ha estat que el jove que hi apareix retratat desconeixa per complet que s'hagués utilitzat la seva imatge i, per més inri, és mallorquí.

Ahir mateix, el misser d'aquest jove, que viu a la comarca del Raiguer, es posà en contacte amb els responsables de l'àrea que dirigeix Eberhard Grosske per reclamar els drets d'imatge, a la qual cosa l'Ajuntament s'ha negat, segons confirmaren fonts de l'equip de govern municipal. «El jurat del concurs ja es va plantejar que aquesta situació pogués succeir. En un primer moment és parlà amb l'autor de la fotografia per saber com s'havia captada. A més a més, el jurat també decidir escollir un segon premi», assegurà ahir a aquest diari el regidor de Participació Ciutada, Eberhard Grosske.

Davant aquesta situació, els responsables de Cort decidiren ahir capvespre tirar enrere el cartell, que encara no s'havia duit a impremta, i baratar-lo pel segon classificat, obra de José Luis Gil i titulat Penjats de la festa. Per ara, el jove no ha presentat cap denúncia ni a Cort ni a l'autor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.