algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
24°

«Tiu»: música i gastronomia en el menú del dia del Cafè Teatre Sans

La banda presenta el seu projecte gastronomusical per partida doble

Ingredients: Un quilogram de música mediterrània, 100 grams de jazz, 50 de bossanova, un pessic de reggae i un poquet de flamenc. Tot ben mesclat i trempat amb la il·lusió i la tenacitat de Tiu Herrero, Jordi Tugores, Jaume Lledrà i Anibal Ferrer. Tiu, un nou concepte de musicograstronomia, que avui i demà es pot degustar al Teatre Sans en la presentació d'aquest grup que, entre la música i la cuina, no acaba de decididir-se.

La veu d'aquest suculent plat és Tiu Herrero que, cuinera de professió i amb vocació artística de família, que es posà en contacte amb els altres tres integrants del grup (guitarra, contrabaix i percussió) per «desenvolupar un concepte que tenia dins el cap, però que no sé explicar perquè el concepte és allò que cantam». Així, des d'una cançó recepta a un elogi al pa amb oli o una comparació gastronòmica amb les petites quotidianeïtats de la vida. Tiu és música i és cuina perquè, com comenta la cantant «l'amor i la vida és un fruita que a vegades és dolça, a vegades és salada i sovint també pot ser amarga». El que està clar és que entre els seus ingredients preferits s'hi troben aquells orgànics i naturals i esdevenen així un saborosa «amanida o mecedònia musical» en un concert del qual, ja ho avisen, «la gent sortirà amb gana».

El concert del Sans serà un dels primers que fa aquesta jove banda que també actuarà dia 18 a Madrid en el cicle de cantautors que organitza la llibreria Blanquerna de la Generalitat de Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.