algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Les veus balears seran a partir del 2008 al festival Músiques del Món

Les discogràfiques tornen de la Fira Womex amb contractes firmats

Tres intensos dies de contactes i signatura d'acords. Aquest ha estat el resultat del treball que les discogràfiques mallorquines i l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) han duit a terme a la fira Womex, un certamen adreçat al sector discogràfic d'arreu del món que s'ha duit a terme a Sevilla. De les deu empreses discogràfiques de les Illes , només tres, Blau, Ona Digital i Jazz Voyeur Festival han estat presents a la Fira. Totes elles han tornat a l'Illa amb els deures fets i amb alguns contractes dins la maleta. Però no han estat els únics en signar acords, ja que l'IEB també ha tornat amb diverses propostes musicals dins la gavaig. La primera és la participació de les veus balears en el festival de Músiques del Món de Barcelona. Aquesta participació, que es concretarà més endavant, consistirà bàsicament amb un concert de glosadors.

Per altra banda, l'IEB també ha tancat un acord de col·laboració amb els responsables del festival portuguès «Set sols set llunes». L'any passat Música Nostra participà en el festival i es preveu que enguany hi puguin participar més agrupacions illenques d'arrel tradicional.

Per altra banda, la discogràfica Blau ha signat un acord amb una empresa nord-americana per tal de crear un espai web que sota el nom d'«Espai de música mediterrània» els cibernautes puguin davallar música d'una manera legal. Mentre que Ona Digital ha concretat la participació de sis grups mallorquins en el festival Olli Cann de Mèxic. Per la seva banda el Jazz Voyeur Festival ha contractat Johnny Winter per a un concert a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.