muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Govern vol ara renegociar el contracte de la posada de Biniatró

L'anterior executiu acceptà pagar un lloguer mensual 8.500 euros

La Direcció General de Cultura està estudiant la possibilitat de modificar el contracte entre el Govern i la posada de Biniatró, impulsada pel doctor Bartomeu Beltran. La decisió de l'anterior equip de govern d'incrementar un 60 per cent el lloguer mensual del centre cultural, passant de 5.000 a 8.500 euros, segons la Conselleria, ha provocat que els nous responsables estiguin estudiant la viabilitat d'introduir modificacions al contracte. El nou contracte es va aprovar durant el darrer Consell de Govern de l'anterior legislatura i té una durada d'un any. «L'increment ens sembla inapropiat i excessiu», asseguraren ahir des de la Conselleria de Cultura. Per això, els responsables han posat en mans del servei jurídic el contracte per determinar quines modificacions s'hi poden aplicar. Des del Govern es va assegurar que la intenció «no és tancar la casa museu», sinó renegociar-ne les condicions.

Segons Bartomeu Beltran, el lloguer de la casa està taxat en 14.000 euros. Quan va arribar el moment de renegociar-ne el contracte, es va plantar i va demanar un augment per compensar el fet de perdre tants doblers. «No puc regalar la casa, suposa un sacrifici perquè, a més, he de pagar gairebé totes les despeses».

La Direcció General de Cultura comparteix les despeses de la posada de Biniatró amb l'Ajuntament de Campanet i Sa Nostra. El Govern s'encarrega del lloguer i del coordinador. «Volem dinamitzar el centre i fer que la resta d'institucions s'impliquin més i formin part de la gestió de l'espai cultural», digueren les fonts esmentades. L'augment del lloguer es va justificar per poder realitzar canvis al mobiliari de l'espai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.