algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
14°

Sa Màniga esdevé un primer referent internacional en la dansa

L'auditori de Cala Millor obre diumenge el Festival Internacional

Ja és una primera figura, una autoritat en el món de la dansa. Hi va debutar ara fa sis anys. Tímidament entrava de puntetes i feia les primeres passes en les arts escèniques. Avui dia ja és tot un referent. S'ha fet un nom a tot l'Estat.

L'Auditori de Sa Màniga de Cala Millor obre diumenge el Festival Internacional de Dansa de les Balears, Dansamàniga, i ho fa amb espectacles únics, irrepetibles a l'Estat i amb un repertori ampli. De juny a desembre s'hi podran veure fins a 15 creacions, des de dansa clàssica, contemporània, dansa teatral, flamenc o claqué. Es tracta de companyies de dimensió i trajectòria internacionals.

Ahir el director de l'Auditori de Sa Màniga, Pere Josep Santandreu; el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós; i el gerent de l'Associació Hotelera, José Maricel Rodríguez, presentaren el programa de Dansamàniga.

Hi participen la companyia Quasar del Brasil, el Ballet Flamenco de Madrid; la Companyia Nacional de Dansa, dirigida per Nacho Duato; la companyia Introdans d'Holanda o els ballarins del Korzo Theater de la Haia. També s'hi ofereix un espai a les companyies i als creadors de Mallorca.

Durant el mes de juliol, es podrà gaudir de les actuacions de la nova companyia del Ballet de Cambra Illes Balears, que debutarà a Sa Màniga el 8 de juliol amb La Casa de Bernarda Alba. Després arribaran Pasodos Dance Company, amb el duet de piano Blanco-Cortés, i el Ballet Jove de Mallorca. També s'han de destacar els treballs de Margalida Llobera i de Catalina Carrasco amb el Quartet sa Màniga.

Diumenge a les 18.00 i a les 20.00 hores s'oferirà Els músics de Bremen, a càrrec de la companyia Teatre de la Nau.

D'altra banda, es presentà una nova pàgina web, www.dansamaniga, en quatre idiomes. «És una finestra oberta al món perquè tothom conegui el nostre festival», afirmà Santandreu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.