algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

L'auditori d'Alcúdia acull la VI Marató de Teatre escolar en català

La III Mostra de Teatre Escolar del municipi prepararà el terreny


L'Auditori d'Alcúdia acollirà a partir de la propera setmana la III Mostra de Teatre Escolar d'Alcúdia i la VI Marató de Teatre Escolar a Secundària en Català, dues cites ja obligades dins la programació de primavera.

El regidor de Cultura d'Alcúdia, Pere Malondra, presentà ahir aquesta iniciativa acompanyat dels directors i professors dels centres escolars del municipi i del director del taller de teatre d'Alcúdia, Carles Pujol. Destacà com a principals objectius d'aquesta iniciativa la de «desenvolupar una activitat cultural i lúdica, fomentar el gust pel teatre des de la infància i normalitzar l'ús del català a tots els nivells, a més d'interrelacionar les diferents escoles del municipi».

Pel que fa a la Marató de Teatre Escolar a Secundària en Català, tal com és habitual es tracta d'una iniciativa de l'Associació 31 en la qual participen no només les escoles d'Alcúdia, sinó també el col·legi Sant Salvador d'Artà, l'Institut Medina Mayurqa de Palma, l'IES Berenguer d'Anoia d'Inca i l'IES Sa Pobla. Tots ells han treballat dur per presentar sis obres teatrals, algunes de les quals són adaptacions de texts d'altres autors i altres creacions col·lectives. Totes elles comparteixen el català com a llenguatge d'expressió.

La Marató de Teatre es concentrarà un únic dia, el 23 de maig a partir de les 10 hores, i servirà com a cloenda d'aquestes jornades dedicades al teatre a les escoles.

Dimarts 16 de maig obrirà la III Mostra de Teatre Escolar d'Alcúdia una proposta de jocs malabars i percussió a càrrec de l'IES Alcúdia. Hi haurà representacions tota la setmana. Cal destacar que enguany, per primera vegada, hi participen totes les escoles d'Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.