nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

L'actor Sergi López es multiplicarà al Teatre de Manacor amb «Non Solum»

L'intèrpret du a escena aquest divendres un espectacle en què representa diferents personatges

93154
Les diverses cares de l'actor català es podran veure aquest divendres al Teatre Municipal de Manacor.

Una comèdia existencial. Un home desesperadament es multiplica per respondre una pregunta: què està passant aquí? Un somriu, un altre canta una cançó, un altre explica la seva primera vegada amb un extraterrestre, l'altre s'enfada.... Un sol actor però cent, mil o potser un milió de persones damunt de l'escenari. És el retorn als escenaris teatrals de Mallorca de l'actor català Sergi López.

El Teatre Municipal de Manacor acull el proper divendres 13 a les 21 hores el darrer espectacle teatral de López, titulat Non Solum.

Després de molts anys dedicat al cinema, el públic tindrà l'oportunitat de veure en escena l'actor de Brams o la Kumèdia dels herrors, que tants de somriures provocà. De llavors ençà han passat vint anys i aquell jove que gairebé era desconegut en aquell moment, ara ha triomfat a la gran pantalla i ha acumulat diversos premis.

No Solum es tracta d'un espectacle de creació pròpia concebut amb l'autor i director valencià Jorge Picó. López està sol a l'escenari, on només hi ha una caixa de fusta que serveix de pedestal i de seient. També un joc de llums de formes geomètriques i colors.

L'actor interpreta un munt de personatges de tota mena i condició. Explica tres històries que separa amb cançons i la pantomima i l'expressivitat a través del cos són els elements en què es basa el show.

L'obra es va estrenar en el Festival Temporada Alta de Girona el 10 de novembre del 2005.

Non Solum és una comèdia que proposa una reflexió molt profunda, entre irònica i realista, sobre la condició humana.

López mostra en el seu monòleg una gran versatilitat interpretativa. Té una immensa capacitat de desdoblament ja que interpreta diversos personatges, tots iguals i alhora diferents.

Sergi López va entrar en el món de la interpretació gràcies a Toni Albà. Amb l'espectacle Fins al fons va obtenir un premi de la crítica de Barcelona. En el 96 interpretà Lisistrata.

En cinema va destacar amb el director Manuel Poirier amb la pel·lícula Le petite amie d'Antonio, director amb el qual ha coincidit en diverses ocasions.

Amb Harry, un amigo que os quiere (2000), Sergi López va aconseguir el Cèsar al millor actor protagonista i el guardó al millor intèrpret masculí europeu de l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.