algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
22°

L'estrena de l'obra «Àngels» a Alcúdia atreu la presència d'actors de la tele

Llum Barrera i Nacho Fresneda estrenen el muntatge enmig d'una gran expectació

Llum Barrera i Nacho Fresneda estrenaren ahir vespre a l'Auditòrium d'Alcúdia, enmig d'una gran expectació, Àngels, de Jaime Pujol, en una funció exclusiva per a convidats, entre els quals es trobaven actors de les sèries televisives Hospital Centra, Aquí no hay quien viva i El comisario. Jordi Rebellón (Vilches) fou rebut amb molts d'aplaudiments. Aquest protagonista d'Hospital Centra arribà al costat dels seus companys de sèrie Arturo Arribas, Diana Palazón i Armando del Rio, entre d'altres.

Sorprengué l'entrada de Fátima Baeza, una de les lesbianes d'Hospital Centra, en companyia de Guillermo Ortega (l'amo del videoclub) d'Aquí no hay quien viva. Els actors d'El comisario també volgueren protegir el seu company i director de l'obra, Jaime Pujol. Fins a Alcúdia s'aproparen Rocio Muñoz, Fernando Andina, Margarita Lascoiti (secretària de Tito Valverde) i Francisco Curella.

Tots es mostraren molt simpàtics, però reticents a revelar les futures trames de les seves sèries. Només Jaime Pujol deixà amb la mel als llavis informadors i admiradors en avançar que el gener, quan torni El comisario, «en els quatre primers capítols, pel que fa a mi, la gent fliparà. No puc avançar res, però m'han construït una trama impressionant».

Alguns dels convidats coneixen perfectament el català perquè tenen familiars a l'Illa o han treballat a Catalunya. Tant Fresneda com Jaime Pujol i Llum Barrera van posar al dia de l'argument de l'obra als qui no l'entenien.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.