algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Antònia Font assoleix l'èxit de públic i crítica al Popkomm

L'IEB inicià contactes per a noves promocions


La promoció exterior de la cultura musical illenca va fer dijous passat una passa de gegant amb l'actuació del grup Antònia Font al club 23 de la Kulturabarei davant un nombrós públic que va vibrar amb alguns dels temes més coneguts de la banda i Taxi. La premsa especialitzada va poder comprovar el rodatge de la banda en nombrosos concerts a Mallorca i va quedar bocabadada.

El grup, que edita els seus treballs amb la discogràfica Blau de Miquel Àngel Sancho, va mostrar un elevat grau de professionalitat i maduresa davant el públic germànic, explicaren fonts del Govern balear. L'actuació de la banda, liderada per Joan Miquel Oliver, es podrà veure en un programa que serà emès per televisió de Catalunya i va ser retransmès en directe per RBB Radio Berlin.

Els músics illencs han estat el cap de cartell de la promoció exterior musical de les Illes en el PopKomm de Berlín. El capvespre del passat dimecres, després de la inauguració oficial, la delegació de les Balears al Popkomm es va entrevistar amb la delegació de la Societat General d'Autors d'Espanya conjuntament amb representants de les comunitats del País Basc i de Catalunya, per tal de posar en comú estratègies de cara a la promoció exterior de la nostra cultura.

Amb posterioritat es varen entrevistar amb Paul Barbaro, director comercial del MIDEM de Canes, per tal de perfilar la presència de la nostra Comunitat al proper festival discogràfic que es durà a terme a la ciutat francesa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.