algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

L'eurodiputat Bernat Joan Marí treu al carrer l'obra de teatre «Antropofàgia»

Ha estat publicada per El Gall editor que aprofita per treure tres llibres més

66248
L'eurodiputat i autor teatral Bernat Joan Marí.


L'escriptor i eurodiputat per ERC, Bernat Joan Marí, acaba de treure al carrer la seva nova obra teatral, Antropofàgia, publicada per El Gall Editor. Es tracta d'una obra amb tres quadres diferents que tenen com a element comú el tema de l'antropofàgia.

«Es tracta de tres casos rels que jo he teatralitzat. El primer és el d'un al·lot francès que es menja la seva al·lota, una japonesa; el segon cas és el d'un homosexual alemany que es menja la seva parella per amor. El tercer és un malson meu, ja que una vegada vaig somiar que em menjava un home. De totes maneres, vull que quedi clar que és un joc teatral, que no he volgut fer cap tesi sobre res sinó mostrar diferents pols de tensió a dalt d'una escena», explica l'eurodiputat.

Cada una de les tres històries podria ser explicada de forma individual, «però hi ha un fil conductor que les ajunta i que els dóna una significació plena». L'eurodiputat va acabar la redacció del volum fa uns quatre mesos, «encara que ha estat escrita a destralades. Fa cinc o sis anys vaig fer la primera part, però després han anat passant els temps, les etapes i les distintes metodologies».

Bernat Joan Marí assegura que «la il·lusió de tots els autors teatrals és veure la seva obra estrenada, però això és una cosa que han de decidir les companyies. Tant jo com l'editor ja hem fet la nostra feina i jo he de reconèixer que m'agradaria veure-la».

Bernat Joan Maríó va explicar que «no crec que tengui problemes pel tema que tract i per la feina que faig. Us puc assegurar que en política es fan coses molt pitjors i passen la mar de bé».

El volum de l'eurodiputat d'Esquerra Republicana de Catalunya és un dels quatre que ha llançat al carrer El Gall editor en aquesta reentrada literària de setembre. Entre ells podem trobar el llibre de teatre Cròniques de Camelot, guanyador del premi de teatre infantil i juvenil Guillem d'Efak; el poemari Kibblah d'Albert Herranz i el poemari El cicle del Carboni d'Àngels Cardona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.